Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική > Όροι του διαγωνισμού


 

Όροι του διαγωνισμού

 

· Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι η συμπλήρωση και η αποστολή της αίτησης συμμετοχής. Απουσία της αίτησης συμμετοχής σημαίνει αυτόματο αποκλεισμό από τον διαγωνισμό.
· Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (από Β' Δημοτικού έως και Α' Γυμνασίου) από όλη την Ελλάδα. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να υποβάλλει μέχρι 3 έργα.
· Η ιδέα, η συγγραφή και η εικονογράφηση πρέπει να είναι πρωτότυπες και να προέρχονται αποκλειστικά από το συμμετέχοντα στο διαγωνισμό χωρίς τη συνδρομή άλλων ατόμων (συγγενικών ή μη) καθώς επίσης χωρίς τη χρησιμοποίηση οποιασδήποτε εξωτερικής πηγής (π.χ άλλα βιβλία, internet, εφημερίδες, περιοδικά κ.λ.π).
· Το κείμενο και η εικονογράφηση θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τους σκοπούς του διαγωνισμού και να μην έχουν εκδοθεί/δημοσιευτεί στο παρελθόν.
· Τα έργα που θα κατατεθούν, είτε διακριθούν είτε όχι, δεν επιστρέφονται.
· Oι Εκδόσεις Σταμούλη έχουν το δικαίωμα να δημοσιεύσουν δωρεάν στην ιστοσελίδα τους οποιοδήποτε έργο για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν.
· Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Εκδόσεις Σταμούλη και στο World of Bike Shop καθώς επίσης και οι συγγενείς πρώτου βαθμού (γονείς, παιδιά, αδέλφια, σύζυγοι).
· Ο διαγωνισμός να διαρκέσει από 4/11/2010 έως 14/02/2011. Θα θεωρηθούν έγκυρες και θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό όσες συμμετοχές αποσταλούν στις εκδόσεις Σταμούλη μέσω e-mail ή ταχυδρομικά έως τις 14/02/2011.
· H αξιολόγηση των υποβαλλόμενων έργων θα γίνει από ειδική επιτροπή, κατά την απόλυτα ελεύθερη και ανέλεγκτη κρίση της.
· Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει στα γραφεία μας, Αβέρωφ 2 στην Αθήνα στις 17/02/2011. Ανάρτηση των αποτελεσμάτων θα γίνει και στο www.stamoulis.gr.
· Οι νικητές της Αθήνας θα πάρουν το δώρο τους από τα γραφεία μας (το ποδήλατο θα παραληφθεί από το world of bike shop). Οι νικητές της επαρχίας με κούριερ με δική τους χρέωση.
· Το έργο του 1ου νικητή θα τυπωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα το οποίο θα καθοριστεί αποκλειστικά από τις Εκδόσεις Σταμούλη.
· Σε περίπτωση κατά την οι νικητές δεν έλθουν σε επικοινωνία με τις Εκδόσεις Σταμούλη εντός διαστήματος 15 ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, οι Εκδόσεις Σταμούλη δεν θα φέρουν καμία ευθύνη και θα δικαιούνται να επιλέξουν άλλους νικητές εκ των συμμετεχόντων, οι οποίοι και θα λάβουν τα δώρα. Οι αρχικοί νικητές δεν θα αποκτούν κανένα δικαίωμα ή απαίτηση κατά των Εκδόσεων Σταμούλη στην περίπτωση αυτή.
· Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας οι Εκδόσεις Σταμούλη διατηρούν το δικαίωμα της ελεύθερης ανάκλησης, ματαίωσης ή αναβολής της διενέργειας του διαγωνισμού, καθώς και το δικαίωμα να μην ανακηρύξουν νικητή και να μη δώσουν βραβεία.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων. Οι Εκδόσεις Σταμούλη διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους παραπάνω όρους, εφόσον κριθεί απαραίτητο, χωρίς προειδοποίηση.

 
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
^BACK TO TOP