Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική Γεωτεχνικές Επιστήμες Τρόφιμα & Ποτά > Τεχνολογία Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως


Τεχνολογία Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως

Τεχνολογία Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΠ., ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
€45,21  €40,69 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 4
Χρονολογία έκδοσης:  2002
ISBN: 9603570400
Σχήμα: 19x25
Σελίδες: 590
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: ΚΟΡΔΑΛΗ. ΧΡ.& Β ΟΕ
Κωδικός βιβλίου: 17189
Εξώφυλλο: ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ)
Περιεχόμενα>>  
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.1
ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ.25
ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.33
ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ.33
ΧΗΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ.101
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ.114
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.118
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ.123
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.133
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ.135
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΦΑΓΙΩΝ ΖΩΩΝ.137
ΣΦΑΓΕΙΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ.140
ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.163
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.192
ΣΦΑΓΕΙΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ.195
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.204
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.205
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΦΑΓΙΩΝ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ.205
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.222
ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΩΝ.222
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.240
ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ.241
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.249
ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΜΥΪΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.249
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.261
ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΪΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.262
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.276
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.278
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.292
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ.293
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.311
ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.313
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.319
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.319
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.333
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.335
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.342
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.342
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.349
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ.351
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.369
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ.372
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.391
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΒΡΑΣΤΑ (ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.394
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.413
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΒΡΑΣΤΑ (ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΑΠΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΠΤΟ ΚΡΕΑΣ.414
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.418
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΑΕΡΟΣ (ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ) ΑΠΟ ΣΥΓΚΟΠΤΟ ΚΡΕΑΣ.418
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.459
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΑΕΡΟΣ (ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.461
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.472
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΗΜΙΞΗΡΑ Ή ΜΕΡΙΚΗΣ ΩΡΙΜΑΣΗΣ.472
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΓΡΑΦΙΑ.480
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΝΩΠΑ(Ή ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ).480
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.488
ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ.488
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.497
ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ Ή ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.498
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.502
ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.503
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.508
ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ Ή/ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.509
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.512
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ.513
ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ.513
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ.519
ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ.519
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.523
ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ.525
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.535
ΚΑΠΝΙΣΗ.537
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.545
ΑΛΑΤΙΣΗ.547
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.555
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ - ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ.556
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.563
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙΧΘΥΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ.564
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.566
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ.567
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.570
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΠ.
ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
 
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1Τεχνολογία Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως - ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΣΠ., ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
€45,21 €40,69
 
 
 
^BACK TO TOP