Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική Γεωτεχνικές Επιστήμες Εξοπλισμός - Εμπόριο > Τεχνολογία Επεξεργασίας Οπωροκηπευτικών


Τεχνολογία Επεξεργασίας Οπωροκηπευτικών

Τεχνολογία Επεξεργασίας Οπωροκηπευτικών

ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
€25,36  €22,82 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 2
Χρονολογία έκδοσης: 05 2007
ISBN: 9789603516873
Σχήμα: 17x24
Σελίδες: 396
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
Κωδικός βιβλίου: 2055
Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Διαθεσιμότητα: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Περιγραφή
Εξετάζονται όλοι εκείνοι οι παράγοντες και οι μεταβολισμοί οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα τόσο της πρωτογενούς παραγωγής όσο και των επεξεργασμένων οπωροκηπευτικών,καθώς και οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπισθούν. Παρουσιάζονται οι νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις, κυρίως σχετικά με τους βιομηχανικούς μεταβολισμούς που λαμβάνουν χώρα πριν την επεξεργασία, κατά τη διάρκειά της και κατά την αποθήκευση των προϊόντων, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητά τους.
 
Περιεχόμενα>>  
1. ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 15
Β. Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 16
Γ. ΚΑΡΠΟΙ ΤΟΝ ΟΠΩΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 19
Δ. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ OI ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ 30
Ε. ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ 36
Στ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 43

2. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΜΑΤΑΣ
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 49 .
Β. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΜΑΤΑΣ 51
Γ. ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ
ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ 65
Δ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΑΤΑΣ 69
Ε. ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ
ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΜΑΤΑΣ 108
Στ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 113


3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 119
Β. ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 122
Γ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΙΖΕΛΙΩΝ (ΑΡΑΚΑ) 124
Δ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ
ΠΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ 143
Ε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΩΝ 143
ΣΤ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΑΜΙΑΣ 150
Ζ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΩΝ 154
Η. ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 162

4. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΦΡΟΥΤΩΝ
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 169
Β. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ-ΒΕΡΥΚΟΚΚΩΝ 174
Γ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ 175
Δ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΕΡΥΚΟΚΚΩΝ 190
Ε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΧΛΑΔΙΩΝ 196
ΣΤ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΩΝ 201
Ζ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΡΑΣΙΩΝ: ΚΟΚΚΙΝΑ, ΞΙΝΑ, ΕΚΠΥΡΗΝΟΜΕΝΑ ΚΕΡΑΣΙΑ 203
Η. ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 206

5. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΥΜΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ, ΜΗΛΩΝ,
ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
1. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΥΜΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ 215
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 215
Β. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ 218
Γ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΥΜΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ 227
Δ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 256
II. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΥΜΟΥ ΜΗΛΩΝ 257
2. ΧΥΜΟΣ ΜΗΛΩΝ 257
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 257
Β. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΛΩΝ 258
Γ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΥΜΟΥ ΜΗΛΟΝ 209
Δ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 294
III.ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΥΜΟΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΡΠΩΝ 296
3. ΧΥΜΟΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΡΠΩΝ (ΦΡΟΥΤΩΝ) 296
Α. ΝΕΚΤΑΡ ΒΕΡΥΚΟΚΚΩΝ 296
Β. ΝΕΚΤΑΡ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ 296
Γ. ΝΕΚΤΑΡ ΔΑΜΑΣΚΗΝΩΝ 297
IV. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΥΜΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ 298
4. ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ 298
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 298
Β. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ 299
Γ. ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ 300
Δ. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ 301
Ε. ΤΡΟΠΟΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ 305
Στ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 321
Ζ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 321
Η. ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 325

6. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΕΛΙΩΝ
Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 333
Β. ΣΥΣΤΑΣΗ, ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ TOY ΚΑΡΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 335
Γ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΩΝ 345
Δ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 394
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
το βιβλίο γίνει διαθέσιμο
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
   
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1Τεχνολογία Επεξεργασίας Οπωροκηπευτικών - ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
€25,36 €22,82
 
 
 
^BACK TO TOP