Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική Γεωτεχνικές Επιστήμες Αμπελουργία-Οινολογία > Ποτά. Τεχνολογία, Χημεία & Μικροβιολογία


Ποτά. Τεχνολογία, Χημεία & Μικροβιολογία

Ποτά. Τεχνολογία, Χημεία & Μικροβιολογία

VARNAM ALAN, SUTHERLAND P.JANE
€30,43  €27,39 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 3
Χρονολογία έκδοσης:  2006
ISBN: 9604113801
Σχήμα: 17x24
Σελίδες: 419
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: ΠΑΡΙΚΟΥ Σ.&.ΣΙΑ ΟΕ(ΕΚΔ.ΙΩΝ)
Κωδικός βιβλίου: 32983
Εξώφυλλο: ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Περιεχόμενα>>  
Πρόλογος 7
Παρατήρηση σχετικά με τη χρήση του βιβλίου 9
Ευχαριστίες 71


1 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ 13
Εισαγωγή 13
Τεχνολογία 16
Χημική Σύσταση Εμφιαλωμένου Νερού 21
Μικροβιολογία 22
2 ΧΥΜΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ 35
Εισαγωγή 35
Τεχνολογία 37
Θρεπτική Αξία Περισσότερων Χυμών Φρούτων 64
Χημεία των Περισσότερων Χυμών Φρούτων 65
Μικροβιολογία 73
3 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ 77
Εισαγωγή 77
Τεχνολογία 79
Χημεία 105
Προβλήματα Μικροβιολογίας που Σχετίζονται με τα Αναψυκτικά 118
4 ΤΣΑΙ 127
Εισαγωγή 127
Φυτολογία 128
Τεχνολογία 147
Βιολογική Δράση του Τσαγιού 164
Χημεία του Τσαγιού 166
5 ΚΑΦΈΣ 185
Εισαγωγή 185
Γεωπονική 186
Τεχνολογία Παραγωγής Καφε' 203
Βιολογική Δράση του Καφε' 221
Χημεία 224
6 ΚΑΚΑΟ, ΣΟΚΟΑΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΠΟΤΑ 241
Εισαγωγή 241
Βοτανική 243
Βιομηχανικός Εξοπλισμός 246
Ροφήματα με Βάση το Κακάο 262
Βιολογική Δράση του Κακάου 266
Χημεία 267
Η Μικροβιολογία του Κακάου 272
7 ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ I: ΜΠΙΡΑ 279
Εισαγωγή 279
Ο Κύριος Ρόλος των Σακχαρομυκήτων 280
Τεχνολογία Ζυθοποιίας 283
Η Χημεία της Ζυθοποίησης και της Μπίρας 311
Μικροβιολογικά Προβλήματα που Σχετίζονται με την Μπίρα 329
8 ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ II: ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΠΟΤΑ 339
Εισαγωγή 339
Τεχνολογία Παρασκευής Κρασιού 340
Χημεία του Κρασιού 360
Μικροβιολογία 367
9 ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ III: ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ 373
Εισαγωγή 373
Τεχνολογία 374
Χημεία 404

Βιβλιογραφία 417
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
VARNAM ALAN
SUTHERLAND P.JANE
 
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1Ποτά. Τεχνολογία, Χημεία & Μικροβιολογία - VARNAM ALAN, SUTHERLAND P.JANE
€30,43 €27,39
 
 
 
^BACK TO TOP