Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική Γεωτεχνικές Επιστήμες Τρόφιμα & Ποτά > Πρακτικά Β Πανελλήνιου Συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων


Πρακτικά Β Πανελλήνιου Συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων

Πρακτικά Β Πανελλήνιου Συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
€8,97  €8,07 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 1
Χρονολογία έκδοσης:  1989
ISBN: 7013
Σελίδες: 0
Εκδότης: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛ.Α Ε.
Κωδικός βιβλίου: 7013
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 4-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Περιεχόμενα>>  
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.21
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΒΙΟΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕΘΑΝΟΛΗΣ.31
ΣΤΕΡΕΗ ΖΥΜΩΣΗ ΤΩΝ ΛΙΝΟΚΥΤΤΑΡΙΝΟΥΧΩΝ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ.68
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΥΣΙΝΗΣ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ BASILLUS SUBTILIS & CORYNEBACTERIUM GLUTAMICUM.69
Η ΜΗΛΟΓΑΛΑΚΤΙΚΗ ΖΥΜΩΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣ.77
ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟΥ.96
ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΖΥΜΩΝ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ.101
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ.113
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΩΠΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ.143
ΣΑΛΜΟΝΕΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1976 1986.158
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ YERSINIA ENTEROCOLITICA.186
ΘΕΡΜΑΣΜΕΝΑ ΒΡΩΣΙΜΑ ΕΛΑΙΑ.194
ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΕ ΒΡΩΣΙΜΕΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ.205
ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΙΟΚΤΥΛΟ ΦΘΑΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΠΙΚΟΥ ΕΣΤΕΡΑ.213
ΔΙΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ POTATO CHIPS.221
ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΒΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.237
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΕ ΘΕΙΑΜΙΝΗ.242
ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑΟΥ.251
ΒΑΜΒΑΚΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΑΛΕΥΡΑ.263
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.278
ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΜΥΛΟΖΗΣ ΜΟΝΟΓΛΥΚΕΡΙΔΙΩΝ.287
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ.300
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΣΟΓΙΑΣ.309
ΤΕΥΤΛΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΙΟ ΧΥΜΟ.332
ΔΙΑ ΕΣΤΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΠΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΩΝ.343
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΒΟΔΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.352
ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΡΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ.361
ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟΥ.369
ΒΡΩΣΙΜΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΔΡΟΓΟΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.384
ΓΙΑΟΥΡΤΗ ΑΠΟ ΓΙΔΙΝΟ ΓΑΛΑ.395
ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣΡΟΦΗΣΗΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ.404
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ.411
ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΖΥΜΩΣΗΣ.427
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.446
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕ ΨΥΞΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ "ΚΟΙΝΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ".459
ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΟΣ.468
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣ.482
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ.493
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΞΥΤΗΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΕ ΥΓΡΗ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ.502
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΟΛΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΡΙΝΙΤΡΟΦΑΙΝΥΛΟΣΟΥΛΦΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ.507
ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ.514
ΤΥΡΙ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ.519
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΥΓΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.535
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗ.545
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΤΕΡΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ.562
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑ.569
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.585
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΩΝ.600
ΛΙΣΤΕΡΙΑ ΛΙΣΤΕΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ.608
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.618
ΟΙ ΑΝΑΦΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΚΟΝΗΣ ΖΑΧΑΡΕΩΣ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΡΓΕΙΟ.631
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
το βιβλίο γίνει διαθέσιμο
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
   
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1Πρακτικά Β Πανελλήνιου Συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
€8,97 €8,07
 
 
 
^BACK TO TOP