Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική Γεωτεχνικές Επιστήμες Τρόφιμα & Ποτά > *Μικροβιολογία Τροφίμων


*Μικροβιολογία Τροφίμων

*Μικροβιολογία Τροφίμων

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ Δ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ
€55,00  €49,50 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 5
Χρονολογία έκδοσης:  2006
ISBN: 9608002257
Σχήμα: 21x29
Σελίδες: 562
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ "ΕΚΔ.ΕΜΒΡΥΟ"
Κωδικός βιβλίου: 27620
Εξώφυλλο: ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Περιεχόμενα>>  
1. Tα μικρόβια σε σχέση με το φαινόμενο της ζωής και τους ανώτερους οργανισμούς - Θεμελιακές έννοιες και ορισμοί 31
2. Τα μικρόβια γενικά. Κλείδες ταξινομήσεως - Γενικότερος ρόλος τους στη φύση 45
3. Τα φωτοσυνθέτοντα μικρόβια και η σημασία τους για την τεχνολογία τροφίμων 59
4. Παθογόνα βακτήρια και παράσιτα μετάζωα που μολύνουν τον άνθρωπο μέσω των τροφίμων και του πόσιμου νερού 67
5. Τρόποι μολύνσεως των τροφίμων 97
6. Προϋποθέσεις για την ανάπτυξη (πολλαπλασιασμό) των μικροβίων στα τρόφιμα 105
7. Βακτήρια που ενδιαφέρουν τη βιομηχανία τροφίμων 129
8. Μύκητες που ενδιαφέρον τη βιομηχανία τροφίμων 233
9. Ζύμες που ενδιαφέρουν τη βιομηχανία τροφίμων 293
10. Η απαρίθμηση του μικροβιακού πληθυσμού στα τρόφιμα. (Εκλεκτικά υποστρώματα
και εξειδικευμένες τεχνικές ανιχνεύσεως ορισμένων βακτηρίων) 367
11. Ένζυμα παραγόμενα σε βιομηχανική κλίμακα από μικρόβια 387
12. Μικροβιολογία των κονσερβών 401
13. Μικροβιολογία του κρασιού 441
14. Τροφικές δηλητηριάσεις και τροφικές λοιμώξεις 501
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
   
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1*Μικροβιολογία Τροφίμων - ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ Δ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ
€55,00 €49,50
 
 
 
^BACK TO TOP