Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική Διάφορα Διάφορα > Μαγειρεύοντας.Οι Βάσεις της Μαγειρικής,Μέρος Β'


Μαγειρεύοντας.Οι Βάσεις της Μαγειρικής,Μέρος Β'

Μαγειρεύοντας.Οι Βάσεις της Μαγειρικής,Μέρος Β'

ΣΥΝΤΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΛΗΣ, ΚΑΛΟΣΑΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΛΗΣ
€41,28  €37,15 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 4
Χρονολογία έκδοσης: 12 2002
ISBN: 9608727464
Σχήμα: 22x24
Σελίδες: 272
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ.Δ-Α & Ν.ΒΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. (LE MONDE)
Κωδικός βιβλίου: 21786
Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Περιεχόμενα>>  
ΨΑΡΙΑ - ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
Γλώσσα μενιέρ 12
Σφυρίδα Μεσογειακή 14
Γαρίδες με σκόρδο & βότανα 16
Πέρκα αλ' ορλύ 18
Λαβράκι σε κρούστα από αμύγδαλο 20
Μύδια με πατ-α-φρι 22
Βατραχοπόδαρα πανέ μπέρ-μπλαν 24
Τσιπούρα σχάρας 26
Σφυρίδα σχάρας 28
Μπαρμπούνια στη σχάρα με αμπελόφυλλα 30
Μιξ Γκριλ θαλασσινών 32
Καλαμαράκια τηγανητά 34
Μπακαλιάρος σκορδαλιά 36
Σολομοπέστροφα ποσέ με αφρώδες κρασί 38
Μενταγιόν πεσκανδρίτσας ποσέ με ζαφορά 40
Ποπιέτα γλώσσας μπον-φαμ 42
Ξιφίας ποσέ με ολλανδέζ 44
Μους ψαριού με σάλτσα ναντουά 46
Σφυρίδα αλά Σπετσιώτα 48
Συναγρίδα γεμιστή φούρνου 50
Σαρδέλα γεμιστή 52
Καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι 54
Κοχύλι Σεν-Ζακ γκράτεν με μουσελίν 56
Αστακοκαραβίδα θερμιντόρ 58
Ποπιέτα γλώσσας με γαρίδα 60
Φιλέτο γλώσσας Φλωρεντίν 62
Χταπόδι στιφάδο 64
Σουπιές με χορταρικά 66
Καραβίδες φρικασέ με φινόκιο & μάραθο 68
Μπιάνκο με πέρκα 70
Σφυρίδα ατμού 72
Λαβράκι παπιγιότ ρε αρωματικά βότανα 74
Φαγκρί σε κρούστα αλατιού με θυμάρι 76
Πέστροφα σε ζύμη 78
Μύδια μαρινιέρ & ζαφορά 80
Γαρίδες σαγανάκι 82
Καραβίδες καπρίς, 84

ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
Κοτόπουλο γεμιστό με ελληνικά τυριά 88
Καπόνι με εστραγκόν 90
Κοτόπουλο ψητό με πατάτες 92
Γαλοπούλα γεμιστή 94
Κοτόπουλο Αμερικέν 96
Κοτόπουλο σουβλάκι με μπέϊκον 98
Κοτόπουλο σοτέ με εστραγκόν 100
Μπιφτέκι κοτόπουλο 102
Κοτόπουλο στήθος σοτέ προβενσάλ 104
Κοτόπουλο γεμιστό με μορίγιες 106
Κοτόπουλο σοτέ με κρασί Σάμου & μανιτάρια 108
Σκαλοπίνια γαλοπούλας με σάλτσα ανανά 110
Κοτόπουλο ποσέ με σάλτσα σουπρέμ 112
Κοτόπουλο ποσέ γεμιστό με σπανάκι & γαρίδα 114
Κόκορας κρασάτος 116
Κοτόπουλο ραγού με μπάμιες 118
Κοτόπουλο με κάρυ & φρούτα 120
Κοτόπουλο Μπασκέζ 122
Κοτόπουλο λεμονάτο 124
Φτερούγες με δαμάσκηνα & σως ΒΒQ με μάνγκο 126
Κοτόπουλο πανέ 128
Κοτόπουλο με κουρκούτι 130
Γαλοπούλα κροκέτα 132

ΧΟΙΡΙΝΑ
Πανσέτα σχάρας μαρινέ με βότανα 136
Φιλέτο χοιρινού σχάρας με σάλτσα πικάντ 138
Μπριζόλα σχάρας με βούτυρο μουστάρδας 140
Μενταγιόν χοιρινού φιλέτου με γλυκόξινη σάλτσα 142
Φιλέτο χοιρινού με σάλτσα σιναπιού 144
Μπριζόλες χοιρινές με σάλτσα Ρόμπερτ 146
Σκαλοπίνια χοιρινού με σάλτσα γιαουρτιού 148
Φιλέτο χοιρινό γεμιστό με χουρμάδες 150
Τηγανιά με πράσα 152
Καρέ χοιρινού γεμιστό με μήλα 154
Μπούτι χοιρινό Βιρτζίνια 156
Χοιρινή σπάλα με κυδώνια 158
Χοιρινό με σέλινο αβγολέμονο 160
Χοιρινό με σάλτσα μήλου 162
Χοιρινό σουκρούτ 164

ΜΟΣΧΑΡΙΑ - ΒΟΔΙΝΑ
Φιλέτο σχάρας μετρ ντ' οτέλ 168
Σατωμπριάν σχάρας 170
Παγιάρ μόσχου 172
Σουβλάκι φιλέτου μόσχου με φρούτα 174
Μπιφτέκι σχάρας με σάλτσα Ροκφόρ 176
Τ-μπον στέικ γάλακτος 178
Μιξ γκριλ κρεάτων 180
Φιλετάκια μόσχου με μαυροδάφνη 182
Τουρνεντό Ροσίνι 184
Αντρεκότ καφέ ντε Παρί 186
Φιλετάκια Στρογγονώφ 188
Εσκαλόπ μόσχου με μανιτάρια 190
Φιλέτο πιπεράτο 192
Εσκαλόπ Χόφμαν 194
Εσκαλόπ Βιενουάζ 196
Πικάτα Μιλανέζ 198
Κεφτεδάκια τηγανητά με δυόσμο 200
Νουά μόσχου με ζου ψησίματος 202
Ποπιέτα μοσχαριού με λαχανικά 204
Ροστ μπιφ βοδινού 206
Μοσχαράκι με μελιτζάνες 208
Μοσχαράκι Μπουργκινιόν 210
Ουγγρικό γκούλας 212
Μπλάνκετ μόσχου με αγγινάρες 214
Σουτζουκάκια με κύμινο 216
Φιλέτο Γουέλινγκτον 218

ΑΡΝΙΑ - ΚΑΤΣΙΚΙΑ
Αρνάκι Αμπελουργού 222
Νουαζέτα αρνιού με μέλι 224
Παϊδάκια σοτέ με θυμάρι 226
Αρνάκι σε φύλλο κρούστας 228
Παϊδάκια σχάρας με βούτυρο εστραγκόν 230
Κοτολέτες αρνιού μαρινέ με θυμάρι
τυλιγμένες σε μπόλια 232
Καρέ αρνιού σε κρούστα μουστάρδας 234
Σέλλα αρνιού ψητή ανγγλαίζ 236
Αρνάκι γιουβέτσι 238
Κατσικάκι μπούτι μπουλανζέρ 240
Κοτολέτες αρνιού πανέ 242
Αρνάκι Ναβαρέν με λαχανικά 244
Κότσι αρνιού με αντίδια αβγολέμονο (φρικασέ) 246
Αρνάκι με λαχανικά 248

ΚΥΝΗΓΙΑ
Στήθος πάπιας με σάλτσα πορτοκάλι 252
Στρουθοκάμηλος με σάλτσα μουστάρδα 254
Αγριογούρουνο σαλμί 256
Παπάκι ψητό με πουρέ κάστανο 258
Λαγός στιφάδο 260
Ορτύκια με ρύζι πιλάφι 262


Ευρετήριο 264
Βιβλιογραφία 271
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
ΣΥΝΤΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΛΗΣ
ΚΑΛΟΣΑΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΛΗΣ
 
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1Μαγειρεύοντας.Οι Βάσεις της Μαγειρικής,Μέρος Β' - ΣΥΝΤΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΛΗΣ, ΚΑΛΟΣΑΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΛΗΣ
€41,28 €37,15
 
 
 
^BACK TO TOP