Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική Θεολογία Αντιαιρετικά - Απολογητικά Αιρέσεις > Παρατηρώντας τη Σκοπιά των Μαρτύρων του Ιεχωβά


Παρατηρώντας τη Σκοπιά των Μαρτύρων του Ιεχωβά

Παρατηρώντας τη Σκοπιά των Μαρτύρων του Ιεχωβά

ΜΑΥΡΟΜΑΓΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€7,07  €6,36 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 1
Χρονολογία έκδοσης: 11 2007
ISBN: 9789963648153
Σχήμα: 15x21
Σελίδες: 274
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: Ι.Μ.ΜΑΧΑΙΡΑ
Κωδικός βιβλίου: 30610
Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Περιεχόμενα>>  
ΠΡΟΛΟΓΟΣ 19
ΕΙΣΑΓΩΓΗ 21
ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ 25

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Απαντήσεις σε ερωτήσεις «Μαρτύρων»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 36
Ξέρετε εσείς και δεν ξέρει το Κυβερνών Σώμα;
Όταν δεν ξέρεις, και νομίζεις ότι ξέρεις, και λες ότι ξέρεις, είσαι πλανημένος.
Όταν δεν ξέρεις, και γνωρίζεις ότι δεν ξέρεις, και παρα­δέχεσαι ότι δεν ξέρεις, είσαι ειλικρινής.
Όταν δεν ξέρεις, και γνωρίζεις ότι δεν ξέρεις, αλλά λες ότι ξέρεις, είσαι απατεώνας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 42
Το ότι έγινα «καλύτερος άνθρωπος», δεν είναι απόδειξη ότι είμαι στη σωστή θρησκεία;
Τι σημαίνει «καλύτερος»; Με ποιο μέτρο σύγκρισης; Με ποια κριτήρια; Και μήπως μόνο εκεί μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος;

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 47
Ακόμα και αν είναι πλανημένη η Σκοπιά, εγώ ο απλός «Μάρτυρας» τι φταίω;
Έχεις βολευτεί στην οργάνωση της Σκοπιάς. «Τι σημα­σία έχει αν υπάρχουν και κάποια στραβά πράγματα;» σκέ­πτεσαι, απολαμβάνοντας μακαρίως τη ζωή σου μέσα σ' αυ­τή. Νομίζεις ότι είσαι ανεύθυνος. Γιατί, στο κάτω-κάτω, τι φταις εσύ για τα λάθη της ηγεσίας; «Αυτοί που έχουν την ευθύνη θα δώσουν λόγο στον Θεό για τα σφάλματα», σκέ­πτεσαι. Κι όμως γελιέσαι!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 52
Πώς μπορείτε να κατηγορείτε την οργάνωση της Σκοπιάς και να λέτε ότι αγαπάτε τους οπαδούς της; Ευκαιρία λοιπόν να μετρήσουμε με τα σωστά μέτρα και σταθμά.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 56
Γιατί μισείτε την οργάνωση;
Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να μισούν μια οργάνωση για την οποία άλλοι θα ήταν πρόθυμοι ακόμα και να πεθάνουν; Ίσως για την κατανόηση του ερωτήματος αυτού βοηθήσει να μιλήσουμε για κάποιες εμπειρίες...


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Ιστορία της Σκοπιάς και ντοκουμέντα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 62
Η άγνωστη προϊστορία της Σκοπιάς (Α') Η «ημέρα-έτος» και οι «Καιροί των Εθνών»
Μια θρησκεία χαρακτηρίζεται κυρίως από τα δόγματα της. Με βάση λοιπόν το κεντρικό δόγμα της εταιρείας «Σκοπιά», θα παρουσιάσουμε την άγνωστη προϊστορία της.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 73
Η άγνωστη προϊστορία της Σκοπιάς (Β') Αντβεντισακές κινήσεις
Μια έρευνα στις καταβολές της Σκοπιάς, δείχνει ότι συνεχίζει μια εξωχριστιανική παράδοση, ως ένα αντβεντι-στικό παρακλάδι.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 81
Η άγνωστη προϊστορία της Σκοπιάς (Γ') Ρώσσελ και Μπάρμπουρ
Το βασικό περιοδικό της οργάνωσης της Σκοπιάς, η «Σκοπιά», εκδόθηκε από τον Κάρολο Ρώσσελ. Η οργάνωση αυτόν θεωρεί και διαφημίζει ως ιδρυτή της. Όμως αποκρύ­πτει την αλήθεια, ότι δηλαδή ο πραγματικός δογματικός της «πατέρας» είναι σε μεγάλο βαθμό ο δάσκαλος του Ρώσσελ, ο Μπάρμπουρ, και όχι ο Ρώσσελ. Και αυτό γιατί κάποια στιγ­μή ο Ρώσσελ διαφώνησε με το δάσκαλο του και αποσχίστη­κε, μετά την αποτυχία των αντβεντιστικών τους ψευδοπρο-φητειών.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 90
Το αποκρυφιστικό ξεκίνημα της Σκοπιάς (Α') Στον καιρό των Ρώσσελ και Ρόδερφορδ
Σήμερα η εταιρεία «Σκοπιά» καταφέρεται εναντίον των αποκρυφιστικών αιρέσεων, εναντίον της αριθμολογίας και του πνευματισμού. Παράλληλα, διακηρύττει ότι ο Ρώσσελ, ο ιδρυτής της Σκοπιάς, ήταν ένας άνθρωπος ξεχωρισμένος από τον Θεό, για να δώσει στους δούλους του την κατευθυ­νόμενη από τον Θεό «πνευματική τροφή». Όμως, πόσοι οπαδοί της Σκοπιάς γνωρίζουν ότι ο Ρώσσελ ήταν ένας από-
κρυφιστής και ότι στα τεύχη της «Σκοπιάς» δίδασκε αριθ­μολογία και πυραμιδολογία; Είναι δυνατόν ο Θεός να χρη­σιμοποίησε έναν αποκρυφιστή για να αποκαλύψει στους ανθρώπους τους σκοπούς Του;

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 97
Το αποκρυφιστικό ξεκίνημα της Σκοπιάς (Β') Προώθηση πνευματιστικού βιβλίου
Όσο πιο βαθιά σκάβεις στο παρελθόν της Σκοπιάς, τόσο πιο πολλά ανακαλύπτεις γι' αυτό το σκοτεινό της παρελθόν. Ένα παρελθόν που φρόντισε πολύ καλά να το κρύψει από τα μέλη της. Τα όσα θα παραθέσουμε στο κεφάλαιο αυτό, είναι αδιάσειστα στοιχεία από τα περιοδικά της Σκοπιάς «Χρυσούς Αιών» και «Σκοπιά» για την ανάμιξη του ιδρυτή και πρώτου προέδρου της, του Καρόλου Ρώσσελ, με τον αποκρυφισμό.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 103
Στο παρελθόν. Η εξύμνηση του «θηρίου» της Κοινωνίας των Εθνών από τη Σκοπιά
Χρειάζεται μεγάλη θρασύτητα για να κατηγορείς κάποι­ον για κάτι που έχεις κάνει εσύ ο ίδιος!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 107
Στη σύγχρονη εποχή. Η Σκοπιά έγινε μέλος του Ο.Η.Ε.!!!
Χρειάζεται μεγάλη θρασύτητα για να κατηγορείς κάποι­ον για κάτι που έχεις κάνει εσύ ο ίδιος! Και ακόμα περισσό­τερη, όταν συνεχίζεις να αρνείσαι κάτι που συνεχίζεις να κά­νεις, και να ψεύδεσαι σε ανθρώπους που σε εμπιστεύονται!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 113
Η ναζιστική δήλωση νομιμοφροσύνης της Σκοπιάς
Η Σκοπιά κάνει μεγάλο ντόρο για τα μέλη της στη Γερ-
μανία που υπήρξαν κρατούμενοι σε γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όπως πάντοτε, προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ο,τιδήποτε μπορεί, ώστε να πείσει τους οπαδούς της ότι δεν είναι μέρος του κόσμου, ότι δεν είναι μέρος της πολιτικής εξουσίας, ότι δήθεν παρέμεινε ως «οργάνωση του Θεού» μακριά από τις διαμάχες αυτού του κόσμου, και ότι ήταν το «θύμα» των κακών του κόσμου. Όμως η ιστορία έχει κατα­γράψει διαφορετικά πράγματα...

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14 125
Οι επενδύσεις της Σκοπιάς στην πολεμική βιομηχανία των Η.Π.Α.
Τη στιγμή που η Σκοπιά απαγορεύει στους οπαδούς της να έχουν οποιαδήποτε ανάμιξη με τα στρατεύματα οποιασ­δήποτε χώρας, ακόμα και να φορούν τη στρατιωτική στολή, η ίδια, για χάρη του κέρδους, έχει μετοχικό κεφάλαιο σε βιο­μηχανίες που κερδίζουν από το στρατό, και εμπορικές συ­ναλλαγές με το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. Η πρώτη απώλεια σ' ένα πόλεμο είναι η αλήθεια!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15 135
Έγινε η Σκοπιά μέρος της Βαβυλώνας;
Η Σκοπιά, σταθερή στην πολιτική της των δύο μέτρων και δύο σταθμών, δεν δίστασε να συμπαραταχθεί με το CES-NUR, ένα κίνημα στην Ιταλία που αγωνίζεται για τις «ελευ­θερίες» παρα-θρησκειών και αιρέσεων για να μπορούν να έχουν ελευθερία γνώμης και έκφρασης σε χώρες όπου υπάρχουν νόμοι εναντίων των σεκτών.


ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
Μέθοδοι της Σκοπιάς

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16 140
Δαιμονοποίηση των πάντων
Τι κάνει κάποιος για να στρέψει την προσοχή στον εαυτό του ως τον «μόνο σωτήρα»; Πολύ απλό: λασπολογεί όλους τους άλλους και όλα. Έτσι προβάλλεται ως «ο μόνος καλός» ανάμεσα στους «κακούς».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17 146
Πλύση εγκεφάλου από τον «Μεγάλο Αδελφό» ή τη «Στοργική Μητέρα»
Κανείς δεν μπορούσε να σκεφθεί ότι ένα βιβλίο που πρω-τοεκδόθηκε το 1949, θα τραβούσε τόσο την προσοχή του κόσμου αρκετά χρόνια μετά την έκδοση του, όσο το βιβλίο του Τζωρτζ Όργουελ με τίτλο «1984». Ο Όργουελ σκια­γραφεί μια κοινωνία που της έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου από πολιτικές ιδεολογίες, στο σημείο που έχει φθάσει να ανέχεται τα πάντα. Η ειρωνεία είναι ότι τη θέση του πολιτι­κού συστήματος, το οποίο δεν μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή των ανθρώπων, την έχουν πάρει θρησκευτι­κές αιρέσεις.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18 159
Ο δεκάλογος των απολυταρχικών αιρέσεων
Σε αυτό το κεφάλαιο θα σκιαγραφήσουμε τα δέκα βασι­κά χαρακτηριστικά που έχουν οι ολοκληρωτικές αιρέσεις. Σκοπός μας είναι, αφ' ενός, να βοηθήσουμε ανθρώπους που σκέπτονται να ενταχθούν σε κάποια θρησκεία, να διακρίνουν ότι κινδυνεύουν να πέσουν στην παγίδα κάποιας ολοκληρω­τικής αίρεσης. Αφ' ετέρου δε, να κατατοπίσουμε εκείνους που έχουν φίλους, συγγενείς ή γνωστούς σε κάποιες όλο-
κληρωτικές ομάδες, ώστε να μπορέσουν να τους βοηθήσουν να βγουν από αυτές.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19 164
Διαφοροποίηση και... ισοπέδωση
Νομίζεις ότι είσαι διαφορετικός, ότι ξεχωρίζεις από τον «κόσμο». Νομίζεις ότι πας κόντρα στο ρεύμα. Όμως ταυτό­χρονα, με ύπουλο τρόπο, κάποιοι σε αποκοιμίζουν. Σε κά­νουν άλλο ένα άβουλο τούβλο στον τοίχο του «πύργου» τους.


ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ
Παραχαράξεις της Αγίας Γραφής

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 20 174
Το ενοχλητικό «άμα» και η ανάσταση
Αχ, τι θα κάνει η οργάνωση της Σκοπιάς με αυτές τις ενοχλητικές λεξούλες του πρωτοτύπου αρχαίου κειμένου της Αγίας Γραφής! Όλο της χαλούν τη «συνταγή» με τα δόγ­ματα που μαγειρεύει και της τα βγάζουν λάθος! Τι θα κάνει η Σκοπιά λοιπόν με τις λεξούλες αυτές;
- Ποιες λεξούλες; Δεν υπάρχουν τέτοιες λεξούλες! Η Σκοπιά, όπως ήταν επόμενο, τις έχει εξαφανίσει από τη ΜΝΚ1!!!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21 182
Η «προσγείωση» της ουράνιας πόλης
Οι πιστοί όλων των εποχών περίμεναν την ουράνια πόλη του Θεού, την αιώνια πατρίδα. Η Αγία Γραφή μιλά σαφώς γι' αυτήν. Όμως η Σκοπιά είχε άλλη γνώμη. Ήθελε να κάνει την πόλη «επίγεια». Έτσι, στη Μετάφραση Νέου Κόσμου, την... προσγείωσε!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 22 186
Η εικόνα είναι... ουσία!!!
Ένα ακόμα χοντροκομμένο δείγμα της ασχετοσύνης και της προχειρότητας της ελληνικής ΜΝΚ, αλλά και της ασέ­βειας της εταιρείας «Σκοπιά» προς το ιερό κείμενο της Αγίας Γραφής.


ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ
Αλλαγές και ψευδοπροφητείες

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23 190
Μεταμοσχεύσεις
Πόσο τραγικό είναι κάποιος να δεσμεύει τη ζωή του σε μια οργάνωση που συνεχώς αλλάζει τα δόγματα της, και να είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί χωρίς να έχει το δικαίωμα άποψης!
Ακόμα πιο τραγικό όμως είναι όταν αυτά τα δόγματα έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ζωές, και στην προκειμένη περίπτωση της Σκοπιάς, όταν έχουν χαθεί ζωές γι' αυτό το οποίο ονομάζει «αλήθεια».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 24 194
Η αλλαγή του δόγματος της «γενεάς του 1914» και οι προεκτάσεις της
Η νέα αποτυχία της οργάνωσης της Σκοπιάς στην πρό­βλεψη για τη «γενιά του τέλους», την οδηγεί αναπόφευκτα σε πολλές αναθεωρήσεις των απόψεων της. Αυτό όμως έχει και πάρα πολλές προεκτάσεις.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 25 204
Οι ψευδοπροφήτες της Σκοπιάς
Δευτερονόμιο 18/ιη' 22: «Όταν τις προφήτης λαλήση εν
τω ονόματι του Κυρίου και ο λόγος δεν γείνη, ουδέ συμβή, ούτος είναι ο λόγος τον οποίον ο Κύριος δεν ελάλησεν. Ελά-λησεν αυτόν ο προφήτης εν υπερηφανία. Δεν θέλετε φοβηθή απ' αυτού».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 26 212
Η ψευδοπροφητεία των βασιλέων του βορρά, και του νότου
Πώς η Σκοπιά έχασε μια σπάνια ευκαιρία να πετύχει, επιτέλους, την εκπλήρωση μιας προφητείας της!


ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ
Σύντομες Μελέτες
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 27 218
Μετάγγιση αίματος: Επιτρέπεται; Η μελέτη αυτή έχει σκοπό να βοηθήσει κάποιους αν­θρώπους να πάρουν τη σωστή απόφαση, όταν βρεθούν σ' ένα δίλημμα από το οποίο εξαρτάται η ζωή η δική τους, ή των παιδιών τους.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 28 226
Η ουράνια κλήση των προ Χριστού πιστών
Η οργάνωση της Σκοπιάς διδάσκει ένα άλλο ευαγγέλιο, διαφορετικό από αυτό που κήρυξαν ο Ιησούς Χριστός και οι απόστολοι. Διδάσκει ότι ένας «Πολύς Όχλος» σημερινών ανθρώπων, αλλά και όλοι όσοι έζησαν πριν από τον Χριστό, δεν έχουν ουράνια προοπτική όπως οι άγιοι.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 29 239
Σκιά και εικόνα, δούλοι και τέκνα
Στην Αγία Γραφή είναι εμφανής μια διαφορά στην περί-
γραφή του Θεού όπως Αυτός φανερώνεται στην Παλαιά Διαθήκη, σε σχέση με το πώς φανερώνεται στην Καινή Δια­θήκη. Πράγματι, μια τέτοια διαφορά έχει γίνει αιτία για πολλές διαφωνίες και αιρέσεις στο παρελθόν και στο παρόν. Στη μελέτη αυτή θα δούμε πού οφείλεται, σύμφωνα με την ίδια την Αγία Γραφή, αυτή η διαφορά.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30 244
Η αποκοπή.
Στο μεσαίωνα η Ιερά Εξέταση έκαιγε ζωντανούς τους ανθρώπους, όταν αμφισβητούσαν τα δόγματα του Πάπα. Και ενώ η σύγχρονη δημοκρατία έκανε αυτές τις καταστά­σεις να φαίνονται μακρινό κακό όνειρο, υπάρχουν σήμερα θρησκείες που θέλουν να λέγονται «χριστιανικές» και οι ο­ποίες, αν και δεν μπορούν να κάψουν ζωντανούς τους αν­θρώπους, μπορούν τουλάχιστον να τους εξοντώσουν ηθικά, να τους απομονώσουν από τα άλλα τους μέλη και να τους δημιουργήσουν πλήθος από ψυχικά, οικογενειακά και βιο­τικά προβλήματα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 31 250
Η καθαρότητα της Εκκλησίας.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αποτελούν την «καθαρή Εκ­κλησία του Θεού», και ότι αυτή τους η καθαρότητα είναι απόδειξη της αληθινής τους πίστεως. Στη μελέτη αυτή θα δείξουμε το εσφαλμένο αυτού του ισχυρισμού, που προβάλ­λεται από ανθρώπους οι οποίοι ποτέ δεν κατανόησαν το νόημα του χριστιανικού Ευαγγελίου.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 32 256
Σύγχρονοι Φαρισαίοι
Σε κάποιες θρησκείες, όταν γίνει γνωστό ότι κάποιος αμάρτησε, διώχνεται από τη θρησκεία του. Η ηγεσία της δεν θέλει να ασχημαίνει η βιτρίνα της ομάδας και να λερώνεται το όνομα της. Σε αντίθεση, η Εκκλησία δεν διώχνει κανέναν, κατά το παράδειγμα του Κυρίου: «Όποιον έρχεται προς ε­μένα, δεν θα τον βγάλω έξω» (Ιωάννης 6/ς' 37).

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 33 262
Αμαρτωλοί στην Εκκλησία
Ποιος άραγε είναι ο σκοπός της Εκκλησίας; Να διαχω­ρίζει τους καλούς από τους κακούς; Ή μήπως να δέχεται τους κακούς και να τους βοηθά να καθαρισθούν;

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 34 268
Η σημασία του Αντιλύτρου
Όταν ο παπισμός απομακρύνθηκε από την ορθόδοξη πίστη της Εκκλησίας, απώλεσε την κατανόηση σημαντικών ζητημάτων που άπτονται της σωτηρίας. Οι Προτεστάντες, με τη σειρά τους, αγνοώντας την πλάνη αυτών των θεμάτων, «κληρονόμησαν» τις εσφαλμένες παπικές θέσεις, και συχνά μάλιστα τις συσκότισαν ακόμα περισσότερο. Ένα από αυτά τα θέματα, παρεξηγημένο έως βλασφημίας από τους Δυτι­κούς, είναι το θέμα του Αντιλύτρου.
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
   
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1Παρατηρώντας τη Σκοπιά των Μαρτύρων του Ιεχωβά - ΜΑΥΡΟΜΑΓΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€7,07 €6,36
 
 
 
^BACK TO TOP