Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική Γεωτεχνικές Επιστήμες Κτηνοτροφία > Meat Days 2012. Το Κρέας και τα Προϊόντα του '' Από το Στάβλο στο Πιάτο'' ( Πρακτικά Συνεδρίου)


Meat Days 2012. Το Κρέας και τα Προϊόντα του '' Από το Στάβλο στο Πιάτο'' ( Πρακτικά Συνεδρίου)

Meat Days 2012. Το Κρέας και τα Προϊόντα του '' Από το Στάβλο στο Πιάτο'' ( Πρακτικά Συνεδρίου)

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
€19,91  €17,92 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 2
Χρονολογία έκδοσης: 10 2012
ISBN: 9786188026605
Σχήμα: 14x21
Σελίδες: 576
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε/O.MIND CREATIVES
Κωδικός βιβλίου: 36855
Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Περιγραφή
To «Πανελλήνιο Συνέδριο Meat Days 2012 το Κρέας και τα Προϊόντα του», το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, αποτέλεσε ένα μοναδικό φόρουμ επιστημονικής γνώσης κι εμπειρίας. Ξεπέρασαν τις 85 οι παρουσιάσεις που κάλυψαν μεγάλο εύρος θεμάτων από την πρωτογενή παραγωγή και την τεχνολογία κρέατος, μέχρι την ποιότητα διατροφής, την υγιεινή και ασφάλεια και τις διαδικασίες ελέγχου και πιστοποίησης. Η κάλυψη όλης της αλυσίδας «από το στάβλο στο πιάτο», αλλά και η συμμετοχή επιστημόνων από όλα τα γνωστικά αντικείμενα, καθιστά τα Πρακτικά του Συνεδρίου, ένα μοναδικό εγχειρίδιο, χρήσιμο εργαλείο για όποιους ασχολούνται με το κρέας.
 
Περιεχόμενα>>  
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟΥ
• Πρωτογενής παραγωγή: ζωοτροφές, ποιότητα, δη΅όσια υγεία
• Διατροφή • Διαχείριση Ασφάλειας & Ποιότητας
• Τεχνολογίες αιχ΅ής για τον έλεγχο και τη βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας του κρέατος
• Ιχνηλασι΅ότητα, Επισή΅ανση, Ανάκληση, Απόσυρση
• Νο΅οθετικό πλαίσιο, επίση΅οι έλεγχοι
• Υγιεινή, Ασφάλεια & Ποιότητα
• Έλεγχος κρέατος & προϊόντων του στις Ένοπλες Δυνά΅εις. Χρήσι΅α συ΅περάσ΅ατα για την παραγωγική βιο΅ηχανία
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
   
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1Meat Days 2012. Το Κρέας και τα Προϊόντα του '' Από το Στάβλο στο Πιάτο'' ( Πρακτικά Συνεδρίου) - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
€19,91 €17,92
 
 
 
^BACK TO TOP