Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική > Άρθρα > Γενικά > Άρθρα του μήνα > Μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού στη Δημητσάνα


Μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού στη Δημητσάνα

Ημερομηνία: 01/06/2019
 
Μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού στη Δημητσάνα

Μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού, ευαισθησίας και αγάπης, πραγματοποιήθηκε στην ιστορική Δημητσάνα την Τρίτη του Πάσχα, 30  Απριλίου 2019.

Υπέροχοι γονείς, υπέροχα παιδιά, υπέροχοι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν με προσήλωση και σεβασμό την εκδήλωση, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δημητσάνης προς τιμήν της Φλόγας, του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Η συγγραφέας Τίνα Βλασταράκου-Μεταξά και η φιλόλογος και επιμελήτρια κειμένων των εκδόσεων Θύρα Δήμητρα Σταύρου φιλοξενήθηκαν στο Διασυνεδριακό  Κέντρο Δημητσάνης και σε μιαν ατμόσφαιρα γεμάτη από έκδηλη, αναστάσιμη συγκίνηση παρουσίασαν το δυνατό βιβλίο Το Πάσχα του Γιωργή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αιμυαλών Γέροντας Δαμασκηνός, ο αιδεσιμότατος της ενοριας του Αγίου Χαραλάμπους Δημητσάνης πατήρ Εμμανουήλ Πετράκης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Χρήστος Ραδαίος, η υπεύθυνη του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης Ήρα Παπαδοπούλου κ.ά.

Η χορωδία του Μουσείου Υδροκίνησης πλαισίωσε τη βραδιά με φωνές αγγελικές, που σαν προσευχές ακούστηκαν και εισακούστηκαν εκεί ψηλά στον ουρανό!

Την Τετάρτη του Πάσχα και Πρωτομαγιά οι μικροί μαθητές της Δημητσάνας κατέφτασαν στο  πέτρινο, Δημοτικό σχολείο τους κρατώντας από ένα παλιό κεραμίδι.
Στο πρώτο μέρος ακούστηκαν από τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Τίνα Βλασταράκου-Μεταξά ιστορίες  για τον Μάη, ενώ στο δεύτερο μέρος τα παιδιά  ζωγράφισαν ένα όμορφο, λουλουδένιο στεφάνι επάνω στο κεραμίδι! 

Επίσης όλες τις ημέρες του Πάσχα στη Δημητσάνα λειτούργησε υπαίθρια έκθεση βιβλίου των εκδόσεων Θύρα, που προσήλκυσε πολλούς ανθρώπους με τα ενδιαφέροντα βιβλία της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η συμμετοχή παιδιών και γονέων τόσο στην παρουσίαση του βιβλίου όσο και στο καλλιτεχνικό εργαστήρι συνοδευόταν από έκδηλη αγάπη απέναντι στην πρόοδο, στη μάθηση, στον πολιτισμό! Όλοι εμείς, που βρεθήκαμε εκεί, πήραμε μήνυμα ελπιδοφόρο και τρανταχτή επιβεβαίωση πως έξω από την Αθήνα υπάρχει μια Ελλάδα πολύ όμορφη, πολύ εγκάρδια, πολύ καλλιεργημένη!

Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Μαρία Τσίτουρα, καθώς και την κυρία Ήρα Παπαδοπούλου και τα μέλη του Διασυνεδριακού Κέντρου Δημητσάνης για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία!

Χριστός Ανέστη!

   

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
^BACK TO TOP