Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική Γεωτεχνικές Επιστήμες Γαλακτοκομία > Κάνω το Δικό μου Τυρί & Γιαούρτι


Κάνω το Δικό μου Τυρί & Γιαούρτι

Κάνω το Δικό μου Τυρί & Γιαούρτι

SCHOLZ WOLFRANG
€13,70  €12,33 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 1
Χρονολογία έκδοσης:  1998
ISBN: 9607920120
Σχήμα: 14x21
Σελίδες: 248
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ ΦΙΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κωδικός βιβλίου: 9851
Εξώφυλλο: ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 4-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Περιγραφή
Όποιος εκτρέφει πρόβατα και κατσίκια ή βρίσκει με ευκολία το γάλα τους, φτιάχνει καλύτερα μόνος του γιαούρτι και τυρί. Για να παρασκευαστούν εύγευστα και ποιοτικά προϊόντα, χρειάζονται βασικές γνώσεις, σχετικές με τις βιολογικές και βιοχημικές διεργασίες, και κάποια εμπειρία. Γι' αυτό το λόγο, το βιβλίο αυτό δεν είναι συλλογή συνταγών μαγειρικής, αλλά περιέχει τις σημαντικότερες βασικές γνώσεις της κατεργασίας του γάλακτος, μέχρι και την παρασκευή λιχουδιών, έτοιμων για πώληση. Ο Βόλφγκανγκ Σολτς, ειδικός στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων και εκπαιδευτής σε πολλά σεμινάρια, ξέρει να παρουσιάζει παραστατικά την πρακτική του εμπειρία και να δίνει κατανοητά διατυπωμένες οδηγίες.
 
Περιεχόμενα>>  
ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΧΗΜΕΙΑΣ.15
ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ.22
ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.43
ΥΠΟΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.60
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ.74
ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΒΕΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.78
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΞΙΝΟΓΑΛΟΥ.78
ΝΩΠΟ ΤΥΡΙ.96
ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΡΙΑ.124
ΤΥΡΙ ΜΕ ΕΥΡΩΤΕΣ.138
ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΒΙΕΑΣ.153
ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ.167
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΥΡΟΓΑΛΟΥ.177
ΒΟΥΤΥΤΟ.183
ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟΥ ΓΛΑΚΤΟΣ.192
ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ.207
ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.208
COTTAGE - CHEESE.208
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
το βιβλίο γίνει διαθέσιμο
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
   
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1Κάνω το Δικό μου Τυρί & Γιαούρτι - SCHOLZ WOLFRANG
€13,70 €12,33
 
 
 
^BACK TO TOP