Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων
Αρχική
Εγγραφή
Είσοδος
Λίστα
Λογαριασμός
Επικοινωνία
Η Εταιρεία
Ταυτότητα
Θέσεις εργασίας
Βραβεύσεις
Ισολογισμοί
Νέες εκδόσεις
eBooks
Οικονομία & Διοίκηση
Γεωτεχνικές Επιστήμες
Εφηβικά
Θεολογία
Παιδικά
Θετικές Επιστήμες
Περιβάλλον - Ενέργεια
Ιατρική
Πληροφορική - Τεχνολογία
Δίκαιο
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
Κοινωνικές Επιστήμες
Λεξικά
Διάφορα
Ιστορία - Λαογραφία
Μαγειρική
Πολιτική
Λογοτεχνία
Ανθοδετική
Όλα
Προτάσεις
Οικονομία & Διοίκηση
Γεωτεχνικές Επιστήμες
Θεολογία
Παιδικά
Θετικές Επιστήμες
Περιβάλλον - Ενέργεια
Ιατρική
Πληροφορική - Τεχνολογία
Δίκαιο
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
Κοινωνικές Επιστήμες
Όλα
Προσφορές
Συγγραφείς
Άρθρα
Γενικά
Business
Παιδικά
Θεολογία
Γεωτεχνικές Επιστήμες
Best Sellers
eBooks
Αγγλικα
Οικονομία & Διοίκηση
Γεωτεχνικές Επιστήμες
Εφηβικά
Θεολογία
Παιδικά
Θετικές Επιστήμες
Περιβάλλον - Ενέργεια
Ιατρική
Πληροφορική - Τεχνολογία
Δίκαιο
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
Κοινωνικές Επιστήμες
Λεξικά
Διάφορα
Ιστορία - Λαογραφία
Μαγειρική
Πολιτική
Λογοτεχνία
Ανθοδετική
Κατάλογοι
Αναζήτηση
Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0
προϊόντα
επιλογή γλώσσας
Κατηγορίες
eBooks
Οικονομία & Διοίκηση
Γεωτεχνικές Επιστήμες
Εφηβικά
Θεολογία
Παιδικά
Θετικές Επιστήμες
Περιβάλλον - Ενέργεια
Ιατρική
Πληροφορική - Τεχνολογία
Δίκαιο
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
Κοινωνικές Επιστήμες
Λεξικά
Διάφορα
Ιστορία - Λαογραφία
Μαγειρική
Πολιτική
Λογοτεχνία
Ανθοδετική
Πανεπιστημιακά
Οι εκδόσεις μας
Αρχική
>
Γεωτεχνικές Επιστήμες
>
Κτηνοτροφία
>
Κρέας & Προϊόντα Κρέατος
Κρέας & Προϊόντα Κρέατος
VARNAM ALAN
,
SUTBERLAND JANE
€20,80
€18,72 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 2
προσθήκη στο καλάθι
προσθήκη στη λίστα
Χρονολογία έκδοσης:
1997
ISBN:
9604059408
Σελίδες:
340
Εκδότης:
ΠΑΡΙΚΟΥ Σ.&.ΣΙΑ ΟΕ(ΕΚΔ.ΙΩΝ)
Κωδικός βιβλίου:
17544
Διαθεσιμότητα:
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ)
Περιεχόμενα
>>
ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.13
ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΤΗΝΑ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣ.15
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ.16
Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ.17
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ.20
Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΪΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.22
ΤΑ ΛΙΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.31
ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ.33
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.35
Η ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.38
ΤΑ ΖΩΑ ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΑΝ ΠΗΓΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.40
ΤΑ ΖΩΑ ΚΡΕΑΤΟΠΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ.48
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΣΕ ΚΡΕΑΣ.51
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.51
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.52
ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.71
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.72
ΧΗΜΕΙΑ.74
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.91
ΩΜΑ, ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.107
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.107
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.108
ΧΗΜΕΙΑ.123
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.127
ΠΑΣΤΩΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ.135
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.135
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.135
ΧΗΜΕΙΑ.158
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.165
ΨΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΨΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.177
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.177
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.178
ΧΗΜΕΙΑ.204
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.218
ΨΗΜΕΝΑ ΠΑΣΤΑ ΚΡΕΑΤΑ.235
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.235
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.236
ΧΗΜΕΙΑ.240
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.242
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ.249
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.249
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.252
ΧΗΜΕΙΑ.270
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.275
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.285
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.285
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ.287
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ.296
ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ.303
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.310
ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ, ΚΡΕΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ.313
ΕΙΣΑΓΩΓΗ.313
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.315
ΧΗΜΕΙΑ.330
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ.333
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.337
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας
Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!
Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
VARNAM ALAN
SUTBERLAND JANE
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε
εδώ
Είδατε πρόσφατα
1
Κρέας & Προϊόντα Κρέατος
-
VARNAM ALAN
,
SUTBERLAND JANE
€20,80
€18,72
Copyright
|
Βοήθεια
|
Όροι χρήσης
|
Προστασία δεδομένων
|
Ασφάλεια συναλλαγών
|
Χάρτης ιστοχώρου
|
Σύνδεσμοι
Powered by
eShopkey
^
BACK TO TOP