Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+
Αρχική > Συγγραφείς > ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Σπαντιδάκης γεννήθηκε στα Χανιά και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη όπου τελείωσε την Ευαγγελική Σχολή. Το 1960, πήρε το πτυχίο Ανώτατης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (Τμήμα Δενδροκομίας και Ανθοκομίας). Έκτοτε υπηρέτησε τον τομέα της Κηποτεχνίας, από διάφορες δημόσιες θέσεις αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ανέλαβε τη Διεύθυνση Κήπων και Δενδροστοιχιών του Δήμου Αθηναίων και σχεδίασε τις βάσεις του εκσυγχρονισμού της (1966-1970). Στη συνέχεια, εργάστηκε στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (1970-1996) όπου απέκτησε μεγάλη πείρα από τη διαχείριση (μελέτη – επίβλεψη – κατασκευή) των μεγάλων κηποτεχνικών έργων που υλοποίησε ο ΕΟΤ την περίοδο εκείνη σε όλη την Ελλάδα.

Συγχρόνως, όμως, εργάστηκε και ως ελεύθερος επαγγελματίας συνεργαζόμενος με αρχιτεκτονικά γραφεία, όπως των καθ. Ι. Δεσποτόπουλου, Βουρέκα-Πεταλά, Α. Τομπάζη, Χ. Καπαρελιώτη, Δ. Νάκου, Χ. Μπουγαδέλλη, Δ. Διαμαντόπουλου, Κ. Καψαμπέλη, Κονταργύρη-Λαμπάκη, ΒΕΤΑΠΛΑΝ, Δ. Παπαλεξόπουλου, Σ. Μολφέση, Χ. Μπομπότη, Α. Τριποδάκη, Δ. Βλάσση κ.ά., με τις τεχνικές εταιρείες Ελληνική Τεχνοδομική, ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΤΕΒ, ΕΚΤΕΡ, Αναστηλωτική, ΑΛΤΕ, Θ. Καραγιάννης, LAMDA Development, καθώς και με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως Υπουργείο Ναυτικών (1970), ΥΠΕΧΩΔΕ (1981), Δήμο ’ργους (1986), Κοινότητα Εκάλης (1991) κ.ά.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια και ημερίδες. Στις δημοσιεύσεις του περιλαμβάνονται: 1. ’ρθρα σε πολλά περιοδικά (Νέα Αγροτική Επιθεώρηση, Κηφισός, Νέα της Εκάλης, Golf in Greece, Γεωργική Τεχνολογία, Τουρισμός και Οικονομία, VITA κ.ά.) 2. Σημειώσεις Ανθοκομίας – Χλοοτάπητες (Πολυγραφημένες) (ΙΓΕ - 1974) 3. Σειρά εκλαϊκευτικών άρθρων κηποτεχνίας (Εφημερίδα Απογευματινή - 1985) 4. Γράστις - Επιστήμη και Τεχνική του χλοοτάπητα (Εκδόσεις Σταμούλη, 1999) 5. Κηποτεχνικές κατασκευές (Παραγγελία Παιδαγωγικού Ινστιτούτου 2000) σε συνεργασία με τους Π. Μαρσέλο και Π. Νεκτάριο 6. Φυτά κήπου και βεράντας (Ένθετο περιοδικού VITA 2001) Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσεως, του Ελληνικού ICOMOS, του Golf Course Superintendents Association of America κ.ά.

 
   
  Βιβλία του συγγραφέα  
1 Χλοοτάπητες
Χλοοτάπητες
Το παρόν βιβλίο είναι η δεύτερη, ανανεωμένη έκδοση του παλαιότερου «Γράστις» και αποτελεί το πιο σύγχρονο εγχειρίδιο για το θέμα του χλοοτάπητα. Στο β...
ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
Χρονολογία Έκδοσης: 2011
ISBN: 9789603518679
Κωδικός βιβλίου: 2307
Πόντοι που κερδίζετε: 2
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
^BACK TO TOP