Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική Γεωτεχνικές Επιστήμες Γαλακτοκομία > Ποιότητα Γάλακτος & Γαλακτοκομικών Προϊόντων


Ποιότητα Γάλακτος & Γαλακτοκομικών Προϊόντων

Ποιότητα Γάλακτος & Γαλακτοκομικών Προϊόντων

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ph.D
€12,17  €10,95 (-10,00%)
Πόντοι που κερδίζετε: 1
Χρονολογία έκδοσης:  1997
ISBN: 9604057758
Σελίδες: 152
Κατηγορία είδους: ΒΙΒΛΙΟ
Εκδότης: ΠΑΡΙΚΟΥ Σ.&.ΣΙΑ ΟΕ(ΕΚΔ.ΙΩΝ)
Κωδικός βιβλίου: 17392
Εξώφυλλο: ΜΑΛΑΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Περιεχόμενα>>  
ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.13
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.13
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.15
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.15
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ.16
ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.18
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΩΠΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.21
ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.21
ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΩΠΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.23
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΩΠΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.23
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ.25
ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.30
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.34
ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑ.37
ΓΕΝΙΚΑ.37
ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ.40
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΩΠΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.41
ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.43
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.46
ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΥΜΩΣΗ.49
ΓΕΝΙΚΑ.49
ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.50
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ.52
ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.53
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.54
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΥΡΙΩΝ.57
ΓΕΝΙΚΑ.57
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΥΡΙΩΝ.57
ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.63
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ.75
ΓΕΝΙΚΑ.75
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ.75
ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.78
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΓΩΤΩΝ.81
ΓΕΝΙΚΑ.81
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΩΝ.82
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.83
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ.84
ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.88
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.89
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ Ή ΜΕΡΙΚΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.91
ΓΕΝΙΚΑ.91
ΕΙΔΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ.91
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΩΠΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.92
ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.93
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.95
ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ).96
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.96
ΜΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.97
ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.99
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.99
ΜΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.100
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ.103
ΓΕΝΙΚΑ.103
ΕΙΔΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ.103
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.105
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.107
ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ.111
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.113
ΓΕΝΙΚΑ.113
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.113
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.114
ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΡΟΥ.116
ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.117
ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.119
ΓΕΝΙΚΑ.119
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ.119
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ.123
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.124
ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.127
ΓΕΝΙΚΑ.127
ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟΙΚΙΩΝ.128
ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ.130
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ.134
ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΒΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΔΙΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ.135
ΓΕΝΙΚΑ.135
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ.137
ΓΑΛΑ.137
ΠΡΟΪΟΝΤΑ.138
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
   
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1Ποιότητα Γάλακτος & Γαλακτοκομικών Προϊόντων - ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ph.D
€12,17 €10,95
 
 
 
^BACK TO TOP