Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Χριστουγεννιάτικα
Πασχαλινά
Βοηθήματα για Κατηχητές και Δασκάλους
Διδακτικά
Η Βίβλος για παιδιά
Ιστορικά - Εθνικού Περιεχομένου
Λογοτεχνία
Παιδικά Προσευχητάρια
Συναξάρια - Βίοι Αγίων
Ψυχαγωγικά - Παιχνίδια - Κατασκευές
Google+

  Αρχική > Παιδικά

    Προτάσεις για δώρο  
   


  Τα καλύτερα ορθόδοξα παιδικά βιβλία
  Από την Εγώπολη στην Εσύπολη     Γιορτάζω, τραγουδώ, παίζω - δημιουργώ 3 (για το καλοκαίρι)     Η Παναγία μας  

Ορθόδοξα παιδικά βιβλία φτιαγμένα με κέφι, με αγάπη για το παιδί, με παιδαγωγική γνώση και καλλιτεχνική αρτιότητα.

Βιβλία που μπορούμε να διαβάσουμε με τα παιδιά μας και που θα τους αφήσουν μια ζεστή ανάμνηση από τα παιδικά τους χρόνια για όλη τους τη ζωή. Ιδανικά και για δασκάλους καθώς επίσης και κατηχητές που αναζητούν ποιοτικά βοηθήματα για τους μαθητες τους.

περισσότερα...
Η Παναγία Σουμελά και η Λύρα του Ευγένιου
 
Η Παναγία Σουμελά και η Λύρα του Ευγένιου
ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
Μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού θα διαβάσετε με απλό και γλαφυρό τρόπο για όλα εκείνα τα ιστορικά στοιχεία, τα οποία αποδεικνύ...
€9,90  €7,92
Αγία Οικογένεια Ρομάνοφ
 
Αγία Οικογένεια Ρομάνοφ
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΤΑΜΟΥ
Πάνω από όλα, η αυτοκρατορική οικογένεια ήταν μία πολύ ευλαβής ορθόδοξη οικογένεια, με μεγάλη πίστη και αγάπη στον Θεό. Πίστευαν ό...
€11,50  €9,20
    Για το Νηπιαγωγείο

Ποιοτικά βιβλία γνώσεων και ψυχαγωγίας, πολύτιμος σύντροφος για γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά!

περισσότερα...    Βιβλία για παιδιά πρώτης-τρίτης δημοτικού

Βιβλία και Cd για τη γλώσσα, το περιβάλλον, τη γνωριμία με την ορθόδοξη πίστη, και την ιστορία μας. Ιστορίες που δυναμώνουν την ψυχή του παιδιού και το βοηθούν να ενταχθεί ομαλά στο εξωτερικό περιβάλλον.

περισσότερα...    Βιβλία για παιδιά τετάρτης-έκτης δημοτικού

Βιβλία και Cd με συναρπαστικές ιστορίες, παιχνίδια, τραγούδια, ύμνους, χειροτεχνίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων και των χαρισμάτων του κάθε παιδιού. Πλούσιο παιδαγωγικό υλικό για τον γονέα και τον/την δάσκαλο/α. 

 
περισσότερα...    Σύγχρονοι Άγιοι

Οι διακεκριμένες σειρές ''Ήταν κάποτε παιδιά'' και ''Ασυρματιστές του Θεού'' φέρνουν κοντά στα παιδιά τις μεγάλες μορφές των γερόντων και των αγίων μας και ιδιαίτερα όσων έζησαν στον 20ο αιώνα. 

Συγκεκριμένα από τις εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ κυκλοφορούν βιβλία για τους αγίους Νεκτάριο, Πορφύριο Καυσοκαλυβίτη, Παίσιο Αγιορείτη, Γεώργιο Καρσλίδη, για τους γέροντες  Ιωσήφ Ησυχαστή, π.Δαμασκηνό Κατρακούλη, π.Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο, π.Ιάκωβο Τσαλίκη κ.α.

Για πλήρη επισκόπηση των τίτλων επισκεφθείτε τον παιδικό μας κατάλογο.

Πατήστε εδώ

περισσότερα...    Χαρούμενη Κατήχηση

 Οι εκπαιδευτικοί Μαρίνα και Ελπίδα Παλιάκη προσφέρουν στα παιδιά μια σειρά από βιβλία που τα βοηθούν να γνωρίσουν την ορθόδοξη παράδοση μέσα από κείμενα εύληπτα και εύστοχη αξιοποίηση των εικόνων.

Κατάλληλα και για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

περισσότερα...    Δι' Ευχών των Αγίων - παιδικός συναξαριστής

 

Η παιδική σειρά «Δι΄ευχών των αγίων» των εκδόσεων ΑΘΩΣ συνοδεύει τα παιδιά τους δώδεκα μήνες του έτους με ιστορίες ανθρώπων καθημερινών που πολύ αγάπησαν και έγιναν άγιοι.

Εξήντα  στορίες τοποθετημένες μέσα σε ιστορικό χρόνο, ιστορίες που μοιάζουν με παραμύθι κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινές. Εξήντα ιστορίες αλλιώτικες με αρχή απλή και τέλος ευλογημένο.


Η παιδική σειρά «Βίοι αγίων για παιδιά» περιλαμβάνει τις ίδιες ιστορίες, σε ξεχωριστά βιβλία χαμηλότερου κόστους και είναι κατάλληλη για ομαδικές προσφορές δώρων σε μαθητές δημοτικού.

περισσότερα...    Βιβλία με δραστηριότητες
Το καλύτερο παιδαγωγικό μέσο για τα παιδιά είναι το ίδιο το παιχνίδι! 
Τα βιβλία δραστηριοτήτων των εκδόσεων ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ προσφέρουν υψηλού επιπέδου πρωτότυπες δραστηριότητες που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν την προσωπικότητά και τις ικανότητές τους.
 
Μέσα από την αναζήτηση λύσεων ή την εφαρμογή δημιουργικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών τα παιδιά  ξεκουράζουνται  και επουλώνουν  τυχόν τραύματα από την καθημερινή επαφή τους με την πραγματικότητα.
 
Είναι σχεδιασμένα από έμπειρους παιδαγωγούς και γονείς που τα εφάρμοσαν προηγουμένως στο πλαίσιο της οικογένειας ή της τάξης τους και τα εμπιστεύτηκαν για έκδοση αφού βεβαιώθηκαν...
περισσότερα...    Ταξιδεύοντας στην ελληνική ιστορία

 Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια μια σταθερή και επίμονη προσπάθεια να προσφέρουν στον έλληνα εκπαιδευτικό και γονέα, βιβλία που θα βοηθήσουν τα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία μας. Μέσα από μυθιστορήματα που διαβάζονται χωρίς διακοπή, τα παιδιά ζούν την ζωή των μικρών ηρώων και ταυτίζονται με τα θετικά πρότυπά τους. Καλλιεργείται με αυτό τον τρόπο η αγάπη τους για την ιστορία, ως ένα ζωντανό παρελθόν που πολλά έχει να διδάξει για το παρόν και το μέλλον μας και όχι ως μια στείρα παράθεση ημερομηνιών και ονομάτων. 

περισσότερα...    Βιβλία με Cd
Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ προσφέρουν βιβλία με πλούσια Cd για να τα ακούει το παιδί στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή στην τάξη στις ώρες που είναι μόνο του ή και με την παρέα του.
Στα Cd ακούγονται ιστορίες, ύμνοι, τραγούδια, παιχνίδια με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να αισθανθούν νοερά ότι είναι μέλη μιας μεγάλης παρέας, να τραγουδήσουν, να αφηγηθούν, να ταξιδέψουν μαζί με τους ήρωες.
 
Μια οπτικοακουστική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για όλη τη ζωή των μικρών αναγνωστών και ακροατών. 
περισσότερα...    Βίοι Αγίων για μικρούς και μεγάλους

Οι άγιοι μας αποτελούν τα καλύτερα πρότυπα για την ζωή τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων. Τα μικρά καλαίσθητα αυτά βιβλία που προσφέρονται σε προσιτή τιμή περιλαμβάνουν το συναξάρι ενός αγίου (από την σειρά ''Δι'ευχών των Αγίων'' και μια σειρά από χαρούμενες δραστηριότητες.) Είναι ιδανικά βοηθήματα και για το κατηχητικό σχολείο.

Κυκλοφορούν:

Άγιος Γεώργιος

Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη

Αγία Αικατερίνη

Άγιος Νικόλαος

Άγιος Σπυρίδωνας

περισσότερα...
  Κέλτικα παραμύθια: Παραμύθια εμπνευσμένα από ιστορικά στοιχεία της ζωής των Χριστιανών Κελτών
Κέλτικα παραμύθια: Παραμύθια εμπνευσμένα από ιστορικά στοιχεία της ζωής των Χριστιανών Κελτών
Υπήρξε μία εποχή, που είχεν εξαπλωθεί στην Ουαλία, στη Σκωτία και στην Ιρλανδία η φυλή των Κελτών, αφού πέρασε από την Ευρώπη, χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο τη χερσόνησο της Γαλλικής Βρετάνης και παρακάμπτοντας τη Βρετανική Κορνουαλία. Όταν το Δυτικό Ρωμαϊκό κράτος έγινε χριστιανικό, πήραν τον Χριστιανισμό και μεταμορφώθηκαν σε έναν ευλαβέστατο και ειρηνικό λαό: Το Λαν και οι Δρυίδες, η Αγία Γκομπνάτα, η Αγία Μελλαγγέλα, ο Άγιος Πατρίκιος, ο Άγιος Κέβιν... Τα Κέλτικα παραμύθια που θα διαβάσετε στη συνέχεια δεν τα συνέθεσαν Κέλτες παραμυθάδες. Έχουν συντεθεί από μοτίβα συναξαριών και από παραμυθιακά σενάρια, για να δείξουν το γενικότερο κλίμα μέσα στο οποίο αναπτυσσόταν αυτός ο Χριστιανικός πολιτισμός, τόσο μακριά από εμάς, ώστε να φαίνεται εξωτικός... Ας τον επισκεφθούμε!
περισσότερα...
  Περιπέτεια στο Άγιον Όρος
Περιπέτεια στο Άγιον Όρος
Δυο παιδιά ταξιδεύουν για το Άγιον Όρος. Όμως, από την ώρα που ξεκινούν, αρχίζουν τα μυστήρια, τα αινίγματα, τα αναπάντεχα γεγονότα! Ο παράξενος επιβάτης του τρένου είναι ή δεν είναι μοναχός; Γιατί τον ενδιαφέρει ο κώδικας 43; Τι συμβαίνει και τα παιδιά δεν φτάνουν ποτέ στον προορισμό τους; Η καταιγίδα, το χαλασμένο ρολόι του μοναστηριού, η ομελέτα του αγιογράφου, η ατζέντα που δεν γράφει σωστά τις γιορτές, τα καράβια που έρχονται από την Κρήτη... Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον πολιτισμό, στην ιστορία και στο μεγαλείο του Αγίου Όρους, συντροφιά με σπουδαίους αγιογράφους, γενναίους στρατηγούς και τρανούς αυτοκράτορες... Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ με πολλή χαρά παρουσιάζουν τη νέα κυκλοφορία του παιδικού μυθιστορήματος του Γιώργου Αντωνάκη που τόσο αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Η νέα αυτ...
περισσότερα...   
Πέτρος ο Αλεούτιος - Ο Εσκιμώος Άγιος της Αλάσκας
 
Πέτρος ο Αλεούτιος - Ο Εσκιμώος Άγιος της Αλάσκας
 
ΧΟΠΚΙΝΣ ΑΛ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΑΥΡΑ
 
€11,90 €9,52  
 
Καποδίστριας - Ο κυβερνήτης της καρδιάς μου
 
Καποδίστριας - Ο κυβερνήτης της καρδιάς μου
 
ΓΑΛΙΖΗ Π. ΜΑΡΙΑ
 
€11,80 €9,44  
 
Συνέβη εις την Πόλη
 
Συνέβη εις την Πόλη
 
ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΝΝΑ
 
€7,90 €6,32  
 
Πάντα, σ' αγαπώ
 
Πάντα, σ' αγαπώ
 
ΜΟΥΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 
€9,00 €7,20  
 
Το Μυστικό της Γαϊδουρίτσας
 
Το Μυστικό της Γαϊδουρίτσας
 
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΜΙΡΟΥΣ
 
€12,90 €10,32  
 
Αγία Οικογένεια Ρομάνοφ
 
Αγία Οικογένεια Ρομάνοφ
 
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΤΑΜΟΥ
 
€11,50 €9,20  
 
Προφήτης Ηλίας. Ο Ένσαρκος Άγγελος
 
Προφήτης Ηλίας. Ο Ένσαρκος Άγγελος
 
ΝΤΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑ
 
€11,00 €8,80  
 
     
 
  • Κοσμάς το Παιδί που έγινε Αετός
  • Η Γιαγιά μου...η Μικρά Ασία
  • Ο Θησαυρός της Σινώπης
  • Η Μέρα Αρχίζει Ξανά
  • Στο Μυστρά με Πανσέληνο
 
O Άγιος Νικόλαος - Το θαύμα της αγάπης
Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ παρουσιάζουν πλήρως εικονογραφημένο τον βίο του Αγίου Νικολάου από τον έμπειρο ζωγράφο και εικονογράφο Χρήστο Γουσίδη, ο οποίος έγραψε και τα κείμενα. Το έργο στηρίχθηκε σε μακρά και επίπονη έρευνα για την ιστορική και θεολογική θεμελίωση των κειμένων, αλλά και για την αναπάρασταση της εποχής κατά την οποία έζησε ο μεγάλος Άγιος. Στη συνέχεια, έγινε προσπάθεια το υλικό που προέκυψε να γίνει οικείο στα σημερινά παιδιά της Ελλάδας, αλλά και όλου του κόσμου και αυτό ήτα...
περισσότερα...
 
Τίνα Βλασταράκου - Μεταξά

Η Τίνα (Σταµατίνα) Βλασταράκου-Μεταξά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Σπούδασε στην Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδηµία και παρακολούθησε σεµινάρια εικαστικών κοντά στον καθηγητή και γλύπτη Φαέθοντα Γρυπάρη, ενώ διετέλεσε βοηθός του καθηγητή κατά τη διάρκεια του έτους 1987. Πα­&sh...

περισσότερα...   
Ένα αμπέλι όλο μέλι - Β' Εκδοση
 
Ένα αμπέλι όλο μέλι - Β' Εκδοση
 
ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
 
€7,90 €6,32  
 
Ήταν κάποτε παιδιά (6) Ο  Άγιος Πορφύριος  - Με CD
 
Ήταν κάποτε παιδιά (6) Ο Άγιος Πορφύριος - Με CD
 
ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΝΝΑ
 
€14,90 €11,92  
 
Η Αλφαβήτα των πουλιών
 
Η Αλφαβήτα των πουλιών
 
ΜΟΥΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 
€13,90 €11,12  
 
 
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
 
 
 
περισσότερα...
Γιατί οι γονείς είναι πιο σημαντικοί απο το σχολείο
4 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για τα δίδυμα
Γιατί οι γονείς βλέπουν τα παιδιά τους πιο κοντά απ' όσο είναι;

περισσότερα 
 
1Ιστορίες από το Γεροντικό - ΓΟΥΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 €7,50 €6,75
2Οι Περιπέτειες ενός Προσκυνητή - Παιδικό - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
 €8,90 €8,01
3Με το Σταυρό βοηθό τι να φοβηθώ! - ΤΟΛΙΟΥ ΑΝΝΕΤΑ
 €9,86 €7,89
4Δεύτε Λάβετε Φως - ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΝΝΑ
 €7,90 €6,32
5Το Ημερολόγιο του Πέτρου - ΙNA ΩΣΙΝ ΕΝ - ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
 €10,50 €9,45
6Το Aκριβότερο Ρολόι του Κόσμου - ΝΤΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑ
 €6,90 €6,21
7Η κυρα Σαρακοστή - ΠΑΛΙΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΜΠΟΚΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 €4,90 €3,92
8Χριστούγεννα στη Βηθλεέμ - ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 €9,80 €8,82
9O Άγιος Νικόλαος - Το θαύμα της αγάπης - ΓΟΥΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 €8,90 €8,01
10Η Μεγάλη Εβδομάδα του Νικόλα - ΠΑΛΙΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
 €4,90 €3,92
Powered by