Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+
Αρχική> Βιβλία για τον Άγιο Παΐσιο
Βιβλία για τον Άγιο Παΐσιο

Ο βίος, οι διδαχές και  τα θαύματα του Αγίου Παϊσίου μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή βιβλίων. 

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
 O Άγιος Παίσιος είναι ο ταπεινός ολιγογράμματος μοναχός από την Καππαδοκία που η μορφή του, το παράδειγμά του και η διδασκαλία του  έχει γίνει καταφύγιο  και παραμυθία για ανθρώπους από όλη την οικουμένη.
Γιορτάζει η Ορθοδοξία τις μέρες αυτές, γιορτάζει η κτίση την επίσημη κατάταξη του Παϊσίου στο αγιολόγιο της Εκκλησίας μας. Δένδρο πολύκαρπο  του 20ου αιώνα, ο Παίσιος αγιοκατατάχθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2015 μετά από ομόφωνη απόφαση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου και εισήγηση της Κανονικής Επιτροπής. Είχε προηγηθεί η αναγνώρισή της αγιότητάς του από τον λαό όχι μόνον στην Ελλάδα,  αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Τα θαύματά του είναι αναρίθμητα. Προσκυνητές από όλο τον κόσμο καταφθάνουν κάθε χρόνο για να προσκυνήσουν το τίμιο λείψανό του που βρίσκεται κοντά στη Θεσσαλονίκη, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Σουρωτή. Όπως και ο άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης ο οποίος αγιοκατάχθηκε το Νοέμβριο του 2013, ο Παίσιος είναι δώρο του Θεού στους δύσκολους καιρούς. Η αγάπη του προς όλους ανεξαιρέτως θυμίζει την αγάπη του Θεού για όλη την κτίση. Γι΄αυτό και η μορφή του συγκινεί όσους μεγάλωσαν και ανατράφηκαν μέσα στην Εκκλησία, αλλά και τους άλλους τους θεωρούμενους άσωτους που αφού ταλαιπωρήθηκαν σε δρόμους σκοτεινούς βρήκαν ανάσα ζωής δίπλα στον «Γέροντα» όπως τον αποκαλούσαν οι περισσότεροι.  
 

Ο ταπεινός ασκητής είδε το φως του ήλιου στις 25 Ιουλίου 1924 στο χωριό Φάρασα της αγιοτόκου Καππαδοκίας. Ήταν ένα από τα οκτώ παιδιά του Πρόδρομου και της Ευλαμπίας Εζνεπίδη. Ο πατέρας του διετέλεσε πρόεδρος του χωριού και διακρίθηκε για την ανδρεία του και την προσφορά του υπέρ των κατοίκων των Φαράσων,  οι οποίοι με την ανταλλαγή των πληθυσμών που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την Μικρασιατική καταστροφή αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την γη όπου γεννήθηκαν. Λίγο πριν από την αναχώρησή τους, ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης, ιερέας και δάσκαλος του χωριού βάπτισε το βρέφος και του έδωσε το δικό του όνομα προκειμένου όπως είπε «να αφήσει καλόγερο στο πόδι του». Η μητέρα του Ευλαμπία υπήρξε άνθρωπος ιδιαίτερα ευσεβής και σίγουρα ενέπνευσε και αυτή στον μικρό Αρσένιο την πίστη στον Πανάγιο Θεό.
 

Στην Ελλάδα, η οικογένεια Εζνεπίδη έφτασε αρχικά στον Πειραιά και από εκεί στην Κέρκυρα όπου ο Άγιος Αρσένιος αναπαύτηκε,  όπως είχε προφητεύσει ο ίδιος.  Αργότερα οι Φαρασιώτες μετακόμισαν στην Κόνιτσα, μια μικρή κωμόπολη κοντά στα Ιωάννινα. Ο Αρσένιος φοίτησε μόνον στο δημοτικό και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την τέχνη του ξυλουργού.  Ως μαθητευόμενος είχε πολύ καλό χαρακτήρα και όσοι του ανέθεταν κάποια εργασία έμεναν ευχαριστημένοι με την επιμέλειά του,  αλλά και τον ευδιάθετο  χαρακτήρα του. Με τις πενιχρές του απολαυές φρόντιζε ακόμη και τα φτωχά παιδιά του χωριού του, ενώ  ποτέ δεν έπαιρνε χρήματα από πτωχούς που πενθούσαν κάποιον δικό τους και συμμετείχε στον πόνο τους κατασκευάζοντας δωρεάν το φέρετρο, πράξη που φανερώνει ιδιαίτερη λεπτότητα.
 

Από μικρός μελετούσε  τα συναξάρια των αγίων, νήστευε και προσευχόταν διαρκώς. Οι πληροφορίες αυτές μας είναι γνωστές χάρη στις μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώρισαν. Σε αυτή την τρυφερή ηλικία, στο μικρό ξωκλήσι της Αγίας Βαρβάρας αξιώθηκε να συναντήσει τον ίδιο τον Χριστό και έκτοτε η ζωή του σημαδεύτηκε από τον θείο έρωτα. Είχε ήδη διαμορφωθεί μέσα του η απόφαση να δεχθεί την μοναχική κουρά. Δεν είχε όμως ακόμη έλθει ο κατάλληλος χρόνος.
 

Το 1945  ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση να καταταγεί στον στρατό και υπηρέτησε με την ειδικότητα του διαβιβαστή.  «Είχε δηλαδή εκπαιδευτεί και χειριζότανε τον ασύρματο του λόχου. Αυτή την ειδικότητα, την αποκτηθείσα εν τω στρατεύματι, την αξιοποίησε και στην καλογερική του τη ζωή. Γιατί, όπως έλεγε αστειευόμενος κι ο ίδιος, διαβιβαστής και πάλι ήτανε. Μόνο που ετούτη τη φορά διαβίβαζε στον ουρανό τους πόνους και τα βάσανα, τα αιτήματα και τις παρακλήσεις των προσκυνητών που φτάνανε ώς το κελί του»*. Αργότερα δεν δέχθηκε να ιερωθεί μήπως και η δράση του στον πόλεμο έγινε αφορμή να χαθεί η ζωή κάποιου ανθρώπου, ας ήταν και από το αντίπαλο στρατόπεδο.
Το 1949 επέστρεψε στην Κόνιτσα όπου έμεινε για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του. Τέσσερα χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 1953,  εισήλθε πλέον στο Άγιον Όρος και στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου  όπου έλαβε την ρασοευχή και το όνομα Αβέρκιος. Δύο χρόνια αργότερα πήγε  στη μονή Φιλοθέου όπου εκάρη πλέον μοναχός και έλαβε το όνομα Παίσιος.
 

Από το Άγιο Όρος εξήλθε προκειμένου να μεταβεί  στη  ιερά μονή Στομίου κοντά στην Κόνιτσα, που είχε καταστραφεί από του Γερμανούς κατά τον πόλεμο.  Εκεί βοήθησε στην ανοικοδόμηση της μονής,  αλλά στήριξε πνευματικά και τις οικογένειες της Κόνιτσας που είχαν αρχίσει να εγκαταλείπουν την ορθόδοξη εκκλησία. Τον Αύγουστο του 1958, ο Παίσιος επισκέφθηκε την Κέρκυρα και έκανε την ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Αρσενίου.
Το 1962 αναχώρησε για το όρος Σινά.  Στο ασκητήριο των αγίων Γαλακτίωνος και Επιστήμης έζησε με ελάχιστα αντικείμενα και από το εργόχειρό του ελεούσε τα μικρά βεδουϊνάκια που ζούσαν και αυτά εξ ανάγκης ασκητικά. Στην έρημο έμεινε δύο χρόνια, αλλά λόγοι υγείας τον ανάγκασαν να επιστρέψει στο Άγιον Όρος όπου απέκτησε πνευματική σχέση με τον μεγάλο Ρώσο ασκητή παπα-Τύχωνα. Εκεί έλαβε και το Μέγα και Αγγελική Σχήμα το 1966 από τα χέρια του γέροντά του.
 

Ο άγιος Παίσιος δοκίμασε τις οδύνες της ασθένειας από τη νεαρή ηλικία. Είχε μεγάλη ευαισθησία στους πνεύμονες και αναγκάστηκε να υποστεί χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του αριστερού του πνεύμονα καθώς και δύο πλευρών.  Όταν νοσηλευόταν κάποιες φιλομόναχες νέες του συμπαραστάθηκαν και ο γέροντας ανέλαβε να τις βοηθήσει να βρουν τόπο για να μονάσουν. Αργότερα με τις νέες αυτές δημιούργησε το Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.
 

Ο Άγιος Παίσιος πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του σε ένα κελάκι στην περιοχή «Παναγούδα» που ανήκε στην μονή Κουτλουμουσίου.  Πολυάριθμοί προσκυνητές τον επισκεπτόταν για να λάβουν την ευχή του και γεμάτη έκπληξη διαπίστωναν τα μεγάλα του χαρίσματα, όπως το διορατικό, το προορατικό, το ιαματικό και άλλα.  Παράλληλα όλοι έφευγαν παρηγορημένοι και στερεωμένοι ώστε να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα ή μικρότερα βάσανα της ζωής τους.
 

«Τους επισκέπτες του τους υποδεχόταν στο υπαίθριο αρχονταρίκι του κελιού του. Τους έβαζε να καθίσουν πάνω σε κομμένα κούτσουρα δέντρων, τους κερνούσε λουκούμι και νερό.
-    Γέροντα, πού τα βρίσκετε τόσα λουκούμια; Τον ρώτησε μια φορά ένα μικρό παιδί.
-    Να, τα παίρνω από αυτές τις λουκουμιές, του είπε αστειευόμενος ο γέροντας και του έδειξε τις κουμαριές.»*
 

Ο Άγιος Παίσιος βίωσε  την οδύνη της ασθένειας του καρκίνου, ασθένεια που μαζί με τα «ψυχολογικά και τα διαζύγια» όπως έλεγε αποτελεί την μάστιγα της εποχής μας. Παρά τις μεγάλες οδύνες συνέχισε να δέχεται επισκέπτες μέχρι σχεδόν τις τελευταίες μέρες.
 

Στις 12 Ιουλίου του 1994 ο Άγιος Παΐσιος παρέδωσε την όσια ψυχή του στα χέρια του Θεού. Τάφηκε πίσω από το ναό του Αγίου Αρσενίου στο Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής.
Χιλιάδες κόσμου καθημερινά προσκυνούν τον τάφο του και παρακαλούν τον Όσιο γέροντα να μεσιτεύσει στο Θεό για τα προβλήματά τους. Κατά την νύκτα της 11ης προς την 12η Ιουλίου πραγματοποιείται αγρυπνία με την συμμετοχή πολυάριθμων κληρικών και λαϊκών.
 

Εκτός από την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και άλλες μονές συνδέονται με την παράδοση του Αγίου Παϊσίου όπως είναι η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μεταμορφώσεως Χαλκιδικής και η Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου Καππαδόκου (Βατοπέδι Χαλκιδικής). Γενικά η παρουσία του Αγίου Παίσίου είχε και έχει καταλυτικό χαρακτήρα ιδιαίτερα για την Βόρεια Ελλάδα και τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας.  Επίσης Ιερός ναός προς τιμήν των αγίων Αρσενίου και Παϊσίου υπάρχει στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.
 

Ο Άγιος Παίσιος συνέγραψε 4 βιβλία, τα οποία έχουν εκδοθεί από το Ιερόν Ησυχαστήριον «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος» (Σουρωτή Θεσσαλονίκης).

Τιτλοφορούνται:

-Ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης
-Ο Γέρων Χατζη-Γεώργης ο Αθωνίτης
-Αγιορείται Πατέρες
-Αγιορείτικα και Επιστολές

Παράλληλα κυκλοφορούν πολυάριθμα βιβλία που γράφηκαν είτε από ανθρώπους που τον γνώρισαν, είτε από άλλους που εμπνεύστηκαν και εμπνέονται από το παράδειγμά του.

Τα κείμενα προέρχονται από το βιβλίο της Άννας Ιακώβου «Ήταν κάποτε παιδιά- Ο άγιος Παϊσιος»
 

1 έως 20 αποτελέσματα από τα 23
προβολή:
ταξινόμηση:
1 Ο Άγιος Παίσιος Κάτι Θέλει να μας πεί...
Ο Άγιος Παίσιος Κάτι Θέλει να μας πεί...
ΣΚΑΛΚΟΥ- ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΑΡ ΠΑΙΔΙΚΑ
Χρονολογία Έκδοσης: 06 2023
ISBN: 9786185368203
Κωδικός βιβλίου: 40423
Πόντοι που κερδίζετε: 1
2 Ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης
Ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Εκδότης: ΙΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 2022
ISBN: 15415
Κωδικός βιβλίου: 15415
Πόντοι που κερδίζετε: 1
3 Μαρτυρίες Προσκυνητών. Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 (Τόμος Α')
Μαρτυρίες Προσκυνητών. Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 (Τόμος Α')
ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΘΩΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 08 2021
ISBN: 9789604953288
Κωδικός βιβλίου: 41331
Πόντοι που κερδίζετε: 2
4 Όσο Υπάρχουν Άγιοι
Όσο Υπάρχουν Άγιοι
ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΘΩΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 06 2019
ISBN: 9789604952786
Κωδικός βιβλίου: 40397
Πόντοι που κερδίζετε: 1
5 Από την Εσύπολη στην Ουρανούπολη
Από την Εσύπολη στην Ουρανούπολη
ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΘΩΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 03 2019
ISBN: 9789604952137
Κωδικός βιβλίου: 39203
Πόντοι που κερδίζετε: 1
6 Ήταν κάποτε παιδιά (3) Ο Άγιος Παΐσιος ο αγιορείτης  -  Με CD.
Ήταν κάποτε παιδιά (3) Ο Άγιος Παΐσιος ο αγιορείτης - Με CD.
ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΝΝΑ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΘΩΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 02 2019
ISBN: 9789604951789
Κωδικός βιβλίου: 40079
Πόντοι που κερδίζετε: 1
7 Ο Γέρων Χατζηγεώργης ο Αθωνίτης (1809-1886)
Ο Γέρων Χατζηγεώργης ο Αθωνίτης (1809-1886)
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Εκδότης: ΙΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 2018
ISBN: 15416
Κωδικός βιβλίου: 15416
8 Ασυρματιστές του Θεού (4). Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης.
Ασυρματιστές του Θεού (4). Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης.
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΤΑΜΟΥ
Εκδότης: ΑΘΩΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 11 2017
ISBN: 9789604951871
Κωδικός βιβλίου: 39608
Πόντοι που κερδίζετε: 1
9 Από την Εγώπολη στην Εσύπολη
Από την Εγώπολη στην Εσύπολη
ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΘΩΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 02 2017
ISBN: 9789604952175
Κωδικός βιβλίου: 39292
Πόντοι που κερδίζετε: 1
10 Ο Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης
Ο Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Εκδότης: ΙΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 06 2015
ISBN: 38458
Κωδικός βιβλίου: 38458
Πόντοι που κερδίζετε: 1
11 Ιερά Ακολουθία του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Παισίου του Αγιορείτου
Ιερά Ακολουθία του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Παισίου του Αγιορείτου
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Εκδότης: ΙΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 2015
ISBN: 38436
Κωδικός βιβλίου: 38436
12 Στη Φυλακή με τον Άγιο Παΐσιο
Στη Φυλακή με τον Άγιο Παΐσιο
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Εκδότης: ΑΥΤΟΕΚΔΟΤΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 2015
ISBN: 9789963223909
Κωδικός βιβλίου: 38672
Πόντοι που κερδίζετε: 1
13 Περί Προσευχής - Λόγοι Στ'
Περί Προσευχής - Λόγοι Στ'
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Εκδότης: ΙΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 07 2012
ISBN: 36750
Κωδικός βιβλίου: 36750
Πόντοι που κερδίζετε: 1
14 Επιστολές. 12η Εκδοση  (άδετο)
Επιστολές. 12η Εκδοση (άδετο)
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Εκδότης: ΙΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 2011
ISBN: 22428
Κωδικός βιβλίου: 22428
Πόντοι που κερδίζετε: 1
15 Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης 1924-1994 (Ρωσικά) (Βιβλίο + DVD)
Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης 1924-1994 (Ρωσικά) (Βιβλίο + DVD)
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΗΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ
Εκδότης: Ι. Γ. ΗΣ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΜΗΛΕΣΙ ΩΡΩΠΟΥ
Χρονολογία Έκδοσης: 10 2010
ISBN: 9789606890048
Κωδικός βιβλίου: 35064
Πόντοι που κερδίζετε: 1
16 Fleurs du Jardin de la Mere de Dieu
Fleurs du Jardin de la Mere de Dieu
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Εκδότης: ΙΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 2010
ISBN: 15629
Κωδικός βιβλίου: 15629
Πόντοι που κερδίζετε: 1
17 Ο Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης (2) (Μαρτυρία) (Βιβλίο και DVD)
Ο Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης (2) (Μαρτυρία) (Βιβλίο και DVD)
ΔΙΟΝΥΣΙΑΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ
Εκδότης: Ι. Γ. ΗΣ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΜΗΛΕΣΙ ΩΡΩΠΟΥ
Χρονολογία Έκδοσης: 01 2009
ISBN: 9789606890000
Κωδικός βιβλίου: 32333
Πόντοι που κερδίζετε: 1
18 Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης 1924-1994 (Βιβλίο + DVD)
Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης 1924-1994 (Βιβλίο + DVD)
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΗΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ
Εκδότης: Ι. Γ. ΗΣ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΜΗΛΕΣΙ ΩΡΩΠΟΥ
Χρονολογία Έκδοσης: 07 2007
ISBN: 9789608956940
Κωδικός βιβλίου: 30000
Πόντοι που κερδίζετε: 1
19 Διδαχές και Αλληλογραφία
Διδαχές και Αλληλογραφία
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Εκδότης: Ι. Γ. ΗΣ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΜΗΛΕΣΙ ΩΡΩΠΟΥ
Χρονολογία Έκδοσης: 03 2007
ISBN: 9789608956919
Κωδικός βιβλίου: 29444
Πόντοι που κερδίζετε: 1
20 Επιστολές (Δεμένο)
Επιστολές (Δεμένο)
ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Εκδότης: ΙΕΡΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ - ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 1999
ISBN: 15413
Κωδικός βιβλίου: 15413
Πόντοι που κερδίζετε: 1
1
2
>
>>
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
^BACK TO TOP