Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+
Αρχική > Συγγραφείς > ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΣ MSc.
ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΣ MSc.

 

Ο Θάνος Αλαφογιάννης είναι ένας εκ των ιδρυτών της εταιρείας PROSVASIS A.E.B.E..


Μάνατζερ με μεγάλη εμπειρία στην κατάστρωση, οργάνωση και επιτυχημένη υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων ανάπτυξης, όπως δείχνουν τα επιτυχή οικονομικά αποτελέσματα σε διαφορετικές αγορές για πολλά χρόνια, ιδίως σε πολύ ανταγωνιστικά περιβάλλοντα. Προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, με ιδιαίτερες ικανότητες  ηγεσίας και υποκίνησης.


Σήμερα κατέχει την θέση του Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου της PROSVASIS A.E.B.E., εταιρείας προσανατολισμένης στην παραγωγή προϊόντων πληροφορικής και εκδόσεων για λογιστές και οικονομικούς διευθυντές επιχειρήσεων, την θέση του ιδρυτή και Διοικητικού Υπευθύνου της ACTECH LLC, εταιρείας προώθησης προϊόντων τεχνολογίας που βρίσκεται στο Akron, Ohio, USA, και υποστηρίζει τον όμιλο καινοφανών επιχειρήσεων Virtual Trip σαν σύμβουλος ανάπτυξης.


Η εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή των σχολών ΑΚΤΟ (Πιστοποιημένο Κολλέγιο Γραφικών και Καλλιτεχνικών σπουδών από το Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου), του διευθυντή ανάπτυξης της εταιρείας Ipirotiki A.E.(εισηγμένη στο ΧΑΑ),  του διευθυντού πωλήσεων της πολυεθνικής εταιρείας AGFA – GEVAERT A.E.B.E. στο τμήμα των γραφικών τεχνών και διευθυντής πωλήσεων στην εταιρεία NES AUTO Inc, στις ΗΠΑ.


Έχει διατελέσει κύριος ομιλητής σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και ημερίδων με θέματα Δια Βίου Εκπαίδευσης, Τεχνικών Πώλησης, Αλλαγών στην Εργατική Νομοθεσία, Τεχνολογίας των Γραφικών Τεχνών, ρόλου των γυναικών στις Πολυεθνικές Επιχειρήσεις σήμερα και Πρακτικών Χρήσεων της Χημείας Πολυμερών, τα οποία διοργανώθηκαν στην Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα και τις ΗΠΑ.


Έχει εκδώσει ένα βιβλίο για τις πρακτικές πωλήσεων το 2005 και στο τέλος του 2012 εξέδωσε μία εμπλουτισμένη έκδοσή του, με τίτλο «οι πωλήσεις είναι εύκολες, ακόμα και σε καιρό κρίσης».


Διατηρούσε μία εβδομαδιαία στήλη γνώμης σε μία από τις κυριότερες οικονομικές εφημερίδες της Ελλάδος , από το 2003 έως το 2005.
Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε δύο επιπλέον οικονομικές εφημερίδες.


Κοινωνική Προσφορά


Διοργάνωσε και συμμετείχε σε φιλανθρωπική αποστολή βοήθειας σε παιδιά δημοτικών σχολείων στην περιοχή Dambulla της Sri-Lanka το 2008.
Πρεσβευτής επι τιμή του EAWC στην Ευρώπη.
Βραβεύθηκε από τον Δήμαρχο Αθηναίων το 2010 για την προώθηση του ελληνικού πνεύματος παγκοσμίως.
Έλαβε βραβείο αναγνώρισης των κοινωνικών του υπηρεσιών από την Βουλή των Αντιπροσώπων (Congress) των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2010.


Εκπαίδευση


Είναι αριστούχος της σχολής Γραφικών και Καλλιτεχνικών σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών, Χημικός του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μετ’επαίνων απόφοιτος του ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων σχετικά με τις πωλήσεις και τις επιχειρηματικές πρακτικές σε ΗΠΑ, Γερμανία, Βέλγιο, Ιταλία και Ελλάδα.
 

Γνωρίζει καλά Αγγλικά, Ιταλικά, και Γερμανικά, μιλά Γαλλικά και Ισπανικά και είναι στην διαδικασία εκμάθησης της Αραβικής.


Ενδιαφέροντα


Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η βοήθεια σε καινοφανείς επιχειρήσεις, η εύρεση επιχειρηματικών συνεργασιών, η εύρεση ατόμων με ειδική κατάρτιση, η εξεύρεση συνεργατών, η βοήθεια σε φίλους και η εθελοντική προσφορά, όπως και η γνωριμία με νέους ανθρώπους, η καθοδήγηση, και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες μέσω συνεργασιών.
 

 
   
  Βιβλία του συγγραφέα  
1 Οι πωλήσεις είναι εύκολες ακόμα και σε καιρό κρίσης (epub)
Οι πωλήσεις είναι εύκολες ακόμα και σε καιρό κρίσης (epub)
Η επιτακτική ανάγκη της άμεσης προσαρμογής των επιχειρήσεων στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς, στην αυξανόμενη ένταση του ανταγωνισμού και στην ανάγκη ...
ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΣ MSc.
Εκδότης: PROSVASIS
Χρονολογία Έκδοσης: 2013
ISBN: 9789606869211
Κωδικός βιβλίου: 37311
Πόντοι που κερδίζετε: 2
2 Οι Πωλήσεις Είναι Εύκολες Ακόμα και σε Καιρό Κρίσης
Οι Πωλήσεις Είναι Εύκολες Ακόμα και σε Καιρό Κρίσης
Σε συνθήκες μάκρο και μίκρο -οικονομικά δύσκολες, σε περιβάλλον πολιτικής και κοινωνικής αστάθειας, είναι σίγουρα πρόκληση να ισχυρίζεται κανείς ότι ο...
ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΣ MSc.
Εκδότης: PROSVSASIS - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Χρονολογία Έκδοσης: 2012
ISBN: 9789606869174
Κωδικός βιβλίου: 37300
Πόντοι που κερδίζετε: 3
€30,00  €27,00   προσθήκη στη λίστα
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
^BACK TO TOP