Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Βοηθήματα για Κατηχητές και Δασκάλους
Διδακτικά
Η Βίβλος για παιδιά
Ιστορικά - Εθνικού Περιεχομένου
Λογοτεχνία
Παιδικά Προσευχητάρια
Συναξάρια - Βίοι Αγίων
Ψυχαγωγικά - Παιχνίδια - Κατασκευές
Bookmark and Share
Google+

  Αρχική > Παιδικά

    Προτάσεις για δώρο  
   


  τα καλύτερα ορθόδοξα παιδικά βιβλία
  Τα βήματά μου στους Αγίους Τόπους     Όταν γελάει ο Ουρανός     Η Παναγιά των κυνηγημένων  

Ορθόδοξα παιδικά βιβλία φτιαγμένα με κέφι, με αγάπη για το παιδί, με παιδαγωγική γνώση και καλλιτεχνική αρτιότητα.

Βιβλία που μπορούμε να διαβάσουμε με τα παιδιά μας και που θα τους αφήσουν μια ζεστή ανάμνηση από τα παιδικά τους χρόνια για όλη τους τη ζωή. Ιδανικά και για δασκάλους καθώς επίσης και κατηχητές που αναζητούν ποιοτικά βοηθήματα για τους μαθητες τους.

περισσότερα...
Τα μυστικά της Κόνιτσας
 
Τα μυστικά της Κόνιτσας
ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για παιδιά και εφήβους. Η ιστορία μιας παρέας εφήβων πλέκεται με δεξιοτεχνία με την αληθινή ιστορί...
€8,96  €8,06
Ο Χριστός ανάμεσά μας
 
Ο Χριστός ανάμεσά μας
ΔΑΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΑΤΖΗΘΑΝΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
«Ευλογημένη η βασιλεία του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος …» «Η Θεία Λειτουργία αρχίζει Αρχιερέας ο Χριστός. Συλλει...
€8,96  €8,06
    Για το Νηπιαγωγείο

Βιβλία από τις εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ γεμάτα  συναρπαστικές ιστορίες, πλούσια εικονογράφηση και έξυπνες δραστηριότητες. 

'Εχουν στόχο στο σύνολό τους  να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τα ιδιαίτερα χαρίσματά τους και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. 

Συμβάλλουν  στην προσπάθεια γονέων και εκπαιδευτικών να καλλιεργήσουν στις ψυχές των παιδιών τον σεβασμό και την αγάπη προς τους άλλους, την συνεργασία, την ευγνωμοσύνη, την ανδρεία, τη συνεργασία  και τη δημιουργικότητα.

Έχουν επίσης στόχο ...

περισσότερα...    Βιβλία για παιδιά πρώτης-τρίτης δημοτικού

 Βιβλία από τις εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ δημιουργημένα στην πλειοψηφία τους από όσους μοιράζονται τις αξίες του ελληνικού πολιτισμού με έμφαση στην ορθόδοξη παιδαγωγική, που θα κάνουν τα παιδιά σας να αγαπήσουν την ανάγνωση για όλη τους τη ζωή. 

Με κείμενα μεστά από νόημα, με πλούσια εικονογράφηση και υψηλές εκτυπωτικές προδιαγραφές. 

Βιβλία για την ψυχαγωγία και την καλλιέργεια των παιδιών στην ηλικία που όλα βιώνονται με την ένταση της πρώτης εμπειρίας. 

 

 

περισσότερα...    Βιβλία για παιδιά τετάρτης-έκτης δημοτικού

 Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ προσφέρουν στους γονείς και εκπαιδευτικούς βιβλία με παγκόσμια αναγνώριση καθώς πολλά από αυτά έχουν μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες. 

Βιβλία που μέσα από τις συναρπαστικές περιπέτειες των παιδιών που πρωταγωνιστούν στις ιστορίες τους, προετοιμάζουν τα παιδιά για την είσοδό τους στην εφηβεία και τα βοηθούν να αντιμετωπίσουν τον κόσμο των μεγάλων που τόσο τους ελκύει. 
Με έξυπνη και ευφάνταση εικονογράφηση και πολλές δραστηριότητες όπου το θέμα τις ευνοεί. 
 
περισσότερα...    Σύγχρονοι Άγιοι

Οι διακεκριμένες σειρές ''Ήταν κάποτε παιδιά'' και ''Ασυρματιστές του Θεού'' φέρνουν κοντά στα παιδιά τις μεγάλες μορφές των γερόντων και των αγίων μας και ιδιαίτερα όσων έζησαν στον 20ο αιώνα. 

Συγκεκριμένα από τις εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ κυκλοφορούν βιβλία για τους αγίους Νεκτάριο, Πορφύριο Καυσοκαλυβίτη, Παίσιο Αγιορείτη, Γεώργιο Καρσλίδη, για τους γέροντες  Ιωσήφ Ησυχαστή, π.Δαμασκηνό Κατρακούλη, π.Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο, π.Ιάκωβο Τσαλίκη κ.α.

Για πλήρη επισκόπηση των τίτλων επισκεφθείτε τον παιδικό μας κατάλογο.

Πατήστε εδώ

περισσότερα...    Χαρούμενη Κατήχηση

 Οι εκπαιδευτικοί Μαρίνα και Ελπίδα Παλιάκη προσφέρουν στα παιδιά μια σειρά από βιβλία που τα βοηθούν να γνωρίσουν την ορθόδοξη παράδοση μέσα από κείμενα εύληπτα και εύστοχη αξιοποίηση των εικόνων.

Κατάλληλα και για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

περισσότερα...    Δι' Ευχών των Αγίων - παιδικός συναξαριστής

Μια μοναδική προσφορά. Από 152,88€  μόνο 122,29€

Ένα ταξίδι για παιδιά, μέσα στους αιώνες, συντροφιά με προσεκτικά επιλεγμένους βίους Αγίων ανθρώπων της Εκκλησίας μας. Μια καλαίσθητη έκδοση κοσμημένη με πρωτότυπη βυζαντινή εικονογράφηση. Συνοδεύεται από γλωσσάρι θεολογικών όρων και εννοιών, κατάλληλα προσαρμοσμένων για τους μικρούς μας αναγνώστες.

Μέσα από τις σελίδες το...

περισσότερα...    Βιβλία με δραστηριότητες
Το καλύτερο παιδαγωγικό μέσο για τα παιδιά είναι το ίδιο το παιχνίδι! 
Τα βιβλία δραστηριοτήτων των εκδόσεων ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ προσφέρουν υψηλού επιπέδου πρωτότυπες δραστηριότητες που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν την προσωπικότητά και τις ικανότητές τους.
 
Μέσα από την αναζήτηση λύσεων ή την εφαρμογή δημιουργικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών τα παιδιά  ξεκουράζουνται  και επουλώνουν  τυχόν τραύματα από την καθημερινή επαφή τους με την πραγματικότητα.
 
Είναι σχεδιασμένα από έμπειρους παιδαγωγούς και γονείς που τα εφάρμοσαν προηγουμένως στο πλαίσιο της οικογένειας ή της τάξης τους και τα εμπιστεύτηκ...
περισσότερα...    Ταξιδεύοντας στην ελληνική ιστορία

 Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια μια σταθερή και επίμονη προσπάθεια να προσφέρουν στον έλληνα εκπαιδευτικό και γονέα, βιβλία που θα βοηθήσουν τα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία μας. Μέσα από μυθιστορήματα που διαβάζονται χωρίς διακοπή, τα παιδιά ζούν την ζωή των μικρών ηρώων και ταυτίζονται με τα θετικά πρότυπά τους. Καλλιεργείται με αυτό τον τρόπο η αγάπη τους για την ιστορία, ως ένα ζωντανό παρελθόν που πολλά έχει να διδάξει για το παρόν και το μέλλον μας και όχι ως μια στείρα παράθεση ημερομηνιών και ονομάτων. 

περισσότερα...    Βιβλία με Cd
Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ προσφέρουν βιβλία με πλούσια Cd για να τα ακούει το παιδί στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή στην τάξη στις ώρες που είναι μόνο του ή και με την παρέα του.
Στα Cd ακούγονται ιστορίες, ύμνοι, τραγούδια, παιχνίδια με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να αισθανθούν νοερά ότι είναι μέλη μιας μεγάλης παρέας, να τραγουδήσουν, να αφηγηθούν, να ταξιδέψουν μαζί με τους ήρωες.
 
Μια οπτικοακουστική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για όλη τη ζωή των μικρών αναγνωστών και ακροατών. 
περισσότερα...    Βίοι Αγίων για μικρούς και μεγάλους

Οι άγιοι μας αποτελούν τα καλύτερα πρότυπα για την ζωή τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων. Τα μικρά καλαίσθητα αυτά βιβλία που προσφέρονται σε προσιτή τιμή περιλαμβάνουν το συναξάρι ενός αγίου (από την σειρά ''Δι'ευχών των Αγίων'' και μια σειρά από χαρούμενες δραστηριότητες.) Είναι ιδανικά βοηθήματα και για το κατηχητικό σχολείο.

Κυκλοφορούν:

Άγιος Γεώργιος

Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη

Αγία Αικατερίνη

Άγιος Νικόλαος

Άγιος Σπυρίδωνας

περισσότερα...    Εκλεκτές διηγήσεις για μικρούς και μεγάλους.

Εκλεκτές διηγήσεις για μικρούς και μεγάλους (1). Ιστορίες Γέροντος Κλεόπα - Βιβλίο Α

Συγγραφέας του πρώτου βιβλίου της σειράς ειναι ο πατήρ Κλεόπας, ένας από τους σημαντικότερους Γέροντες του 20ου αιώνα, µε µεγάλη απήχηση στη Ρουμανία, αλλά και σε όλο τον ορθόδοξο κόσμο. Οι ιστορίες από τη ζωή του, το Γεροντικό και το Συναξάρι, σε απέριττο, αλλά ζωντανό αφηγηµατικό ύφος, διαβάζονται ευχάριστα από µικρούς και µεγάλους, διευρύνοντας ταυτόχρονα τους ορίζοντες της σκέψης µας και χαρίζοντάς µας λίγο από το φως του Παραδείσου.

 
Εκλεκτές διηγήσεις για μικρούς και μεγάλους(2). Ιστορίες Γέροντος Κλεόπα - Βιβλίο Β
Το δεύτερο βιβλίο της σειράς...
περισσότερα...
  Ιστορίες από το Γεροντικό
Ιστορίες από το Γεροντικό
Μέσα στην έρημο, μακριά απο ανέσεις και αξιώματα, μακριά από τον έπαινο των ανθρώπων, έζησαν μέσα στους αιώνες βιώνοντας εμπειρίες, που δεν μπορούν να περιγραφούν. Αγωνίστηκαν να ξεπεράσουν την ανθρώπινη φύση τους για να πουν: «Oρίστε, Κύριε, πάλεψα ακόμα και με τη φύση μου για να Σου δείξω πόσο Σε θέλω και πόσο Σ' αγαπώ». Οι ιστορίες τους γράφτηκαν σε χειρόγραφα, αντιγράφηκαν από φιλότιμα χέρια, επιβίωσαν ως την ανακάλυψη της τυπογραφίας, εκδόθηκαν σε εκατομμύρια αντίτυπα σε διάφορες γλώσσες και σημάδεψαν τη ζωή πολλών αναγνωστών. Ο Χρήστος Γουσίδης μας τις παρουσιάζει τώρα ιστορημένες με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.
περισσότερα...   
Από την Εγώπολη στην Εσύπολη
 
Από την Εγώπολη στην Εσύπολη
 
ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
 
€13,94 €12,55  
 
Το Δώρο της Αγάπης
 
Το Δώρο της Αγάπης
 
ΒΑΚΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΣΑΛΩΝΙΔΟΥ
 
€6,47 €5,82  
 
Πως να ζήσουμε μαζί; Το παράδειγμα των ζώων
 
Πως να ζήσουμε μαζί; Το παράδειγμα των ζώων
 
ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 
€6,87 €6,18  
 
Η Κυρά της Ρω
 
Η Κυρά της Ρω
 
ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΝΝΑ
 
€9,86 €8,87  
 
Μουτότο
 
Μουτότο
 
ΧΑΤΖΗ ΣΟΦΙΑ
 
€9,95 €8,96  
 
     
 
 • *Στο Μυστρά με Πανσέληνο
 • *Ένας Γάτος μια Φορά (+CD)
 • Το Πιο Μικρό Απ' Όλα Μυρμηγκάκι
 • Το Ελληνικό Πανηγύρι μου ( Χρωμοσελίδες 44 Ελληνικά και Αγγλικά)
 • Το Απόλυτο Βιβλικό Κουϊζ
 • Επίσκεψη σ' ένα Μοναστήρι της Παναγίας
 • Το Δαχτυλίδι της Σαπουνόφουσκας
 • Η Μέρα Αρχίζει Ξανά
 • Η Ιστορία του Τωβία ( Άδετο)
 • Τα Παιδιά Διαβάζουν τη Βίβλο
 • Η Ζωή της Παναγίας μας
 
Τα Βατραχάκια του Άθω
Στην πρώτη ιστορία της σειράς <Ιστορίες από το Γεροντικό> πρωταγωνιστούν τα βατραχάκια του Άθω που με τα χαρακτηριστικά τους «κουάξ, κουάξ» εμποδίζουν τους μοναχούς να ψάλλουν τον Όρθρο. Είναι όμως αυτές τους οι φωνές μια αταξία ή κρύβουν κάτι άλλο; Μέσα από «Τα Βατραχάκια του Άθω», τα παιδιά θα αποκτήσουν μια πρώτη ιδέα για την προσευχή, αλλά και θα ακούσουν για πρώτη φορά για το περιβόλι της Παναγίας μας, τον Άθω, και για τους αγιορείτες μοναχούς. Παράλληλα, τα παιδιά θα ακούσουν για πρώτη φορ...
περισσότερα...
 
ΜΑΡΙΑ ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΥΤΑ
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. 
 
Μία από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας ήταν όταν με έπαιρνε η μαμά μου από το χέρι και πηγαίναμε στην έκθεση βιβλίου, στην παραλία της πόλης.
Εκεί, ανάμεσα σε χαριτωμένα περίπτερα και πολύ κόσμο, διάλεγα τους καινούργιους μου φίλους, που θα με συνόδευαν για πολύ ...
περισσότερα...   
Το Χέλι ο Γλιστρούλης
 
Το Χέλι ο Γλιστρούλης
 
ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
 
€14,53 €7,27  
 
Αλεξιάδα
 
Αλεξιάδα
 
ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΜΑΝΟΣ, ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
 
€12,44 €11,20  
 
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός- AN ZOYΣΕ ΣΗΜΕΡΑ
 
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός- AN ZOYΣΕ ΣΗΜΕΡΑ
 
ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
 
€7,87 €7,08  
 
 
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
 
 
 
περισσότερα...
Γιατί οι γονείς είναι πιο σημαντικοί απο το σχολείο
4 εντυπωσιακά πράγματα που ίσως δεν ξέρατε για τα δίδυμα
Γιατί οι γονείς βλέπουν τα παιδιά τους πιο κοντά απ' όσο είναι;

περισσότερα 
 
1Από την Εγώπολη στην Εσύπολη - ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
 €13,94 €12,55
2Η Μεγάλη Εβδομάδα του Νικόλα - ΠΑΛΙΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
 €4,88 €4,39
3Από την Εσύπολη στην Ουρανούπολη - ΒΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
 €11,45 €10,31
4Με το Σταυρό βοηθό τι να φοβηθώ! - ΤΟΛΙΟΥ ΑΝΝΕΤΑ
 €9,86 €8,87
5Οι Περιπέτειες ενός Προσκυνητή - Παιδικό - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
 €8,86 €7,97
6Οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη - Σειρά βίοι αγίων για παιδιά - ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΧΑΤΖΗΘΑΝΑΣΗ - ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 €2,88 €2,59
7Μουτότο - ΧΑΤΖΗ ΣΟΦΙΑ
 €9,95 €8,96
8Η κυρα Σαρακοστή - ΠΑΛΙΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΜΠΟΚΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 €5,37 €4,83
9Ο Άγιος Σπυρίδων ο Θαυματουργός - - Σειρά βίοι αγίων για παιδιά - ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΧΑΤΖΗΘΑΝΑΣΗ - ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 €2,88 €2,59
10O Γέρoντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής. Ασυρματιστές του Θεού (1) - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΟΤΑΜΟΥ
 €13,83 €12,45
Powered by