Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική > Άρθρα > Νέα > Πράσινη Κρίση


Πράσινη Κρίση

Ημερομηνία: 20/09/2010
 
Πράσινη Κρίση

 

Όλοι μας μπορεί να βρεθούμε στο επίκεντρο μιας κρίσης, είτε αυτή λαμβάνει χώρα στην οικογένειά μας είτε στον εργασιακό μας χώρο είτε στην κοινωνία της οποίας αποτελούμε μέλη. Όμως, σπάνια γνωρίζουμε πώς να διαχειριστούμε αυτές τις κρίσεις ή ακόμα καλύτερα πώς να τις αποτρέψουμε. Στο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης με τίτλο «Η Πράσινη Κρίση» παρουσιάζεται η «ανατομία» των κρίσεων και δίνονται απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:
 
Τι είναι κρίση; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά/στάδια της κρίσης; Είναι δυνατόν η κρίση να προβλεφθεί; Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την επίλυση μιας κρίσης; Ποια είναι τα μέσα εξόδου από την κρίση; Τι οφείλουμε να «κρατήσουμε» από μία κρίση;
 
Το βιβλίο είναι απαραίτητο για φοιτητές που σπουδάζουν νομική, οικονομικά, περιβαλλοντικές, πολιτικές και θετικές επιστήμες, καθώς και για χημικούς, βιολόγους, κτηνιάτρους, γεωπόνους, μικροβιολόγους, χημικούς μηχανικούς, τεχνολόγους τροφίμων, οικονομολόγους και νομικούς, για εργαζόμενους σε ελεγκτικούς φορείς τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, για συμβούλους επιχειρήσεων, για υπεύθυνους ασφάλειας και ποιότητας, για στελέχη επιχειρήσεων μαζικής εστίασης (chefs, food and beverage managers), για διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων, για στελέχη των διαφημιστικών οργανισμών αλλά και της δημόσιας διοίκησης.
 
Το βιβλίο προσφέρει με απλό και κατανοητό τρόπο γνώσεις για το τι είναι και τι σημαίνει μία κρίση και πώς αυτή αντιμετωπίζεται. Τις γενικές αρχές συνοδεύουν κεφάλαια που αναφέρονται σε καυτά περιβαλλοντικά θέματα της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας, κάτι που το κάνει ακόμη πιο σημαντικό και χρήσιμο για τον Έλληνα αναγνώστη. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης όχι μόνο μαθαίνει για σημαντικά περιβαλλοντικά θέματα και κρίσεις του σήμερα, αλλά εκτίθεται και σε έναν νέο τρόπο προσέγγισης σε αυτά, αποκτώντας γνώσεις και αντανακλαστικά που σίγουρα θα αποτελέσουν πολύτιμο εφόδιο για τη διαχείριση κρίσεων, προσωπικών και μη, στο μέλλον.»
 
Δρ. Γαβριήλ Ξανθόπουλος
Δασολόγος και Ερευνητής στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων (ΕΘΙΑΓΕ)
 
«Είναι ένα εγχειρίδιο που μπορεί να βοηθήσει τον απλό καταναλωτή, αλλά και τον υπεύθυνο μιας επιχείρησης/οργανισμού να κατανοήσει σε βάθος την ανατομία μιας κρίσης. Ποιο είναι το ρίσκο, ποιοι και με ποια ιδιότητα εμπλέκονται, τι υπάρχει και δημιουργεί μια κρίση ή όταν ένα ζήτημα διαιωνίζεται χωρίς να γίνεται αντιληπτό, πώς μπορούμε να το προβλέψουμε και πώς εντέλει να το διαχειριστούμε. Στις σελίδες του μπορείς να διαβάσεις για φλέγοντα ζητήματα της κοινωνικής επικαιρότητας με έμφαση στην περιβαλλοντική διαχείριση, για κρίσεις που κλόνισαν τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, για τις απρόβλεπτες φυσικές καταστροφές και όλα αυτά μέσα από αληθινά σενάρια και πραγματικούς χειρισμούς, με την παράθεση των καταληκτικών αποτελεσμάτων και τον απόηχό τους.»
 
ΑναστασίαΣιδέρη
 CIPAC Director South-Eastern Europe Business Unit
 
 
Συγγραφείς: Αντωνία Γκόγκου, Ιωάννης Ζαμπετάκης, Λίνος Κουντουράς, Θεοδότα Νάντσου, Χριστίνα Φατούρου
Χρον. Έκδοσης: 2010
Σχήμα: 14x21
ISBN: 9789603518419 Σελίδες: 168 Τιμή: 13,90 €
Κωδ. Βιβλίου: 2268
 
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
^BACK TO TOP