Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+

Αρχική eBooks Γεωτεχνικές Επιστήμες > Οικολογικό Κρασί & Βιολογική Καλλιέργεια Αμπέλου (Γ' έκδοση) (pdf)


Οικολογικό Κρασί & Βιολογική Καλλιέργεια Αμπέλου (Γ' έκδοση) (pdf)

Οικολογικό Κρασί & Βιολογική Καλλιέργεια Αμπέλου (Γ' έκδοση) (pdf)

ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ Λ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
€11,07
Πόντοι που κερδίζετε: 1
Χρονολογία έκδοσης: 05 2012
ISBN: 9789603518907
Σχήμα: 17x24
Σελίδες: 160
Κατηγορία είδους: EBOOK - pdf
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
Κωδικός βιβλίου: 2400
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Διαθεσιμο επισης και σε μορφή:
ΒΙΒΛΙΟ €18,76
Διαβάστε το ebook σε:
 
Πληροφοριες
Προστασια: Adobe Encryption (DRM)
Μέγεθος αρχείου: 9 MB
Ανάγνωση: Επιτρέπεται η ανάγνωση.
Εκτύπωση: Δεν επιτρέπεται η εκτύπωση.
Αντιγραφή αποσπάσματος: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή αποσπάσματος.
Αναπαραγωγή: Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή (text to speech).
 
Περιγραφή
Βήμα-βήμα οδηγίες για την παραγωγή εύγευστου και υψηλής ποιότητας κρασιού, χωρίς χημικά και επιβλαβή πρόσθετα. Θα ανακαλύψετε πολλά μικρά μυστικά για κάθε στάδιο παραγωγής του κρασιού, από την επιλογή του μούστου και του δοχείου φύλαξης, μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, που θα σας εξασφαλίσουν άριστο αποτέλεσμα!
 
Περιεχόμενα>>  
Πρόλογος 9


ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Τι είναι το Οικολογικό Κρασί 13
Η Ποιότητα του Οικολογικού Κρασιού 14
Κανονισμοί Βιολογικής Οινοποίησης 17
Οργανισμοί Πιστοποίησης και Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων 19
Επιτρεπόμενα Προϊόντα στη Βιολογική Γεωργία 20
Εξοπλισμός Οινοποίησης 23
Βιολογική Καλλιέργεια Αμπελιού 26
Φυτοπροστασία της Βιοκαλλιέργειας 29
Ποικιλίες Κατάλληλες για Οινοποίηση 44


ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Προετοιμασία πριν την Οινοποίηση 59
Το Σταφύλι 60
Ο Μούστος 67
Ο Τρύγος 71
Διόρθωση της Σύστασης του Μούστου 74
Οικολογική Οινοποίηση 80
Λευκή Οινοποίηση (για λευκά κρασιά) 86
Ερυθρή Οινοποίηση (για κόκκινα-μαύρα κρασιά) 93
Άλλα Είδη Κρασιών 101
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά του Κρασιού 105
Γευσιγνωσία 109
Tο Γλωσσάρι του Κρασιού 111
Ασθένειες και Αλλοιώσεις των Κρασιών 117
Κρασί και Υγεία 122


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Αναλύσεις - Μετρήσεις στο Μούστο και στο Κρασί 127
Πίνακες 135
Κοινοτική Νομοθεσία 140
Οι Κυριότερες Προσβολές στο Αμπέλι σε Φωτογραφίες 152
Βιβλιογραφία 158
Συναφή βιβλία
 
Η Τέχνη της Αμπελουργίας - Αμπέλι Οινοποιίας
 
ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ Λ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 
€22,82
 
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
Εmail Αlert
Εάν θέλετε να σας ενημερώσουμε όταν το βιβλίο γίνει διαθέσιμο ή όταν κάποιος συγγραφέας εκδόσει κάποιο νέο βιβλίο, συμπληρώστε το email σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Παρακαλώ ενημερώστε με,
με email όταν:
 
ο συγγραφέας εκδώσει καινούριο βιβλίο
   
Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να κάνετε εγγραφή, πατήστε εδώ
Είδατε πρόσφατα
1Οικολογικό Κρασί & Βιολογική Καλλιέργεια Αμπέλου (Γ' έκδοση) (pdf) - ΤΣΕΤΟΥΡΑΣ Λ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
€11,07
 
 
 
^BACK TO TOP