Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
Αλιεία-Ιχθυοτροφία
 
 
Αμπελουργία-Οινολογία
 
 
Ανθοκομία - Κηποτεχνία
 
 
Βελτιώσεις Εδαφών
 
 
Βελτίωση Φυτών
 
 
Βιβλία μελισσοκομίας
 
 
Βιολογική Γεωργία
 
 
Βοτανική
 
 
Γαλακτοκομία
 
 
Γεωργία
 
 
Γεωργικά Μηχανήματα
 
 
Γεωργική Νομοθεσία
 
 
Δασοπονία
 
 
Δενδροκομία - Καρποφόρα δέντρα
 
 
Εντομολογία
 
 
Εξοπλισμός - Εμπόριο
 
 
Θερμοκήπια
 
 
Κατοικίδια Ζώα
 
 
Κτηνιατρική
 
 
Κτηνοτροφία
 
 
Λαχανικά - Κηπευτικά
 
 
Λεξικά Γεωργικά
 
 
Λίπανση - Εδαφολογία
 
 
Μανιτάρια
 
 
Πολλαπλασιασμός Φυτών
 
 
Πτηνοτροφία-Θηράματα
 
 
Συνεταιρισμοί
 
 
Τεχνολογικές Εφαρμογές
 
 
Τρόφιμα & Ποτά
 
 
Φυσιολογία - Γενετική Φυτών
 
 
Φυσιολογία
 
 
Φυτά - Περιβάλλον
 
 
Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας
 
 
Φυτοπαθολογία
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Bookmark and Share
Google+

Αρχική Γεωτεχνικές Επιστήμες Γαλακτοκομία

1 έως 9 αποτελέσματα από τα 9

προβολή:
ταξινόμηση:
1 Γάλα- Επστήμη Τεχνολογία και Έλεγχοι για τη Διασφάλιση της Ποιότητας
Γάλα- Επστήμη Τεχνολογία και Έλεγχοι για τη Διασφάλιση της Ποιότητας
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ph.D
Εκδότης: ΙΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΕ- ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΙΚΟΥ & ΣΙΑ ΕΠΕ
Χρονολογία Έκδοσης:  2011
Κωδικός βιβλίου: 36646
Πόντοι που κερδίζετε: 4
2 Γάλα και Προϊόντα Γάλακτος
Γάλα και Προϊόντα Γάλακτος
VARNAM ALAN, SUTHERLAND P.JANE
Εκδότης: ΙΩΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΕ- ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΙΚΟΥ & ΣΙΑ ΕΠΕ
Χρονολογία Έκδοσης:  2008
Κωδικός βιβλίου: 36647
Πόντοι που κερδίζετε: 3
3 Manufacturing Yogurt and Fermented Milks
Manufacturing Yogurt and Fermented Milks
CHANDAN C.RAMESH
Εκδότης: BLACKWELL
Χρονολογία Έκδοσης:  2006
Κωδικός βιβλίου: 31460
Πόντοι που κερδίζετε: 16
4 Τυροκομία: Χημεία, Φυσικοχημεία, Μικροβιολογία Β' Έκδοση
Τυροκομία: Χημεία, Φυσικοχημεία, Μικροβιολογία Β' Έκδοση
ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
Χρονολογία Έκδοσης: 06 2004
Κωδικός βιβλίου: 1845
Τιμή σε πόντους: 58
Πόντοι που κερδίζετε: 6
5 Γαλακτοπαραγωγός Αγελαδοτροφία
Γαλακτοπαραγωγός Αγελαδοτροφία
ΓΕΛΕΚΗΣ Β. ΣΤΑΘΗΣ
Εκδότης: ΚΟΡΔΑΛΗ. ΧΡ.& Β ΟΕ
Χρονολογία Έκδοσης:  2004
Κωδικός βιβλίου: 36402
Πόντοι που κερδίζετε: 3
6 Γιαούρτι. Ευχαριστώ , θα Πάρω
Γιαούρτι. Ευχαριστώ , θα Πάρω
ΣΦΥΡΗ ΕΡΜΙΟΝΗ
Εκδότης: ΦΥΤΡΑΚΗ ΑΕ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Χρονολογία Έκδοσης:  2000
Κωδικός βιβλίου: 17398
Πόντοι που κερδίζετε: 2
7 Κάνω το Δικό μου Τυρί & Γιαούρτι
Κάνω το Δικό μου Τυρί & Γιαούρτι
SCHOLZ WOLFRANG
Εκδότης: ΨΥΧΑΛΟΣ ΦΙΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Χρονολογία Έκδοσης:  1998
Κωδικός βιβλίου: 9851
Πόντοι που κερδίζετε: 1
8 Ποιότητα Γάλακτος & Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Ποιότητα Γάλακτος & Γαλακτοκομικών Προϊόντων
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ph.D
Εκδότης: ΠΑΡΙΚΟΥ Σ.&.ΣΙΑ ΟΕ(ΕΚΔ.ΙΩΝ)
Χρονολογία Έκδοσης:  1997
Κωδικός βιβλίου: 17392
Πόντοι που κερδίζετε: 1
9 Έρευνα της Ελληνικής Αγοράς Τυριών και Βουτύρου
Έρευνα της Ελληνικής Αγοράς Τυριών και Βουτύρου
ΓΑΖΕΛΑΣ ΕΜ., ΠΑΤΣΗΣ Π.
Εκδότης: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛ.Α Ε.
Χρονολογία Έκδοσης:  1992
Κωδικός βιβλίου: 7022
Πόντοι που κερδίζετε: 1
1
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού