Stamoulis Publications Home Page

Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
εκδόσεις βιβλίων


Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην αρχική σελίδα των Εκδόσεων Σταμούλη Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε στο e-shop και να κάνετε τις αγορές σας Είσοδος Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα που έχετε αποθηκεύσει Πατήστε εδώ για να τροποποιήσετε στοιχεία του λογαριασμού σας. Επικοινωνία
Αρχική Εγγραφή Είσοδος Λίστα Λογαριασμός Επικοινωνία
Αναζήτηση Σύνθετη Αναζήτηση
το καλάθι περιέχει
0 προϊόντα
Πατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
επιλογή γλώσσας Ελληνικά English
Εγγραφή στην ηλεκτρονική μας ενημέρωση
Κατηγορίες
 
eBooks
 
 
Οικονομία & Διοίκηση
 
 
Γεωτεχνικές Επιστήμες
 
 
Εφηβικά
 
 
Θεολογία
 
 
Παιδικά
 
 
Θετικές Επιστήμες
 
 
Περιβάλλον - Ενέργεια
 
 
Ιατρική
 
 
Πληροφορική - Τεχνολογία
 
 
Δίκαιο
 
 
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
 
 
Κοινωνικές Επιστήμες
 
 
Λεξικά
 
 
Διάφορα
 
 
Ιστορία - Λαογραφία
 
 
Μαγειρική
 
 
Πολιτική
 
 
Λογοτεχνία
 
 
Ανθοδετική
 
 
Πανεπιστημιακά
 
Οι εκδόσεις μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RapidSSL
Google+
Αρχική > Συγγραφείς > ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο κ. Ιωάννης Αρβανιτογιάννης απεφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Χημείας (1984) και είναι κάτοχος δύο διδακτορικών διατριβών, στα συνθετικά πολυμερή και στην φυσικοχημεία τροφίμων, από το εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας, ΑΠΘ (1990) και το τμήμα επιστήμης τροφίμων και εφαρμοσμένης Μικροβιολογίας του Nottingham (Αγγλίας) (1993), αντίστοιχα.

Εργάστηκε ερευνητικά στο πανεπιστήμιο Loughborough (Αγγλία), Ciba-Geigy (Ελβετία) και στο Εθνικό Ερευνητικό Ινστιτούτο της Οσάκα στην Ιαπωνία. Από το 1995 έως το 2000 ήταν επίκουρος καθηγητής με αντικείμενο τον έλεγχο ποιότητας τροφίμων του τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ. Από τον Μάρτιο 2000 ανέλαβε τα καθήκοντά του ως επίκουρος καθηγητής με αντικείμενο τον έλεγχο ποιότητας, μεταποίηση και τεχνολογία τροφίμων στο τμήμα Γεωπονίας του Παν/μίου Θεσσαλίας. Από τον Μάρτιο του 2005 έχει αναλάβει τα καθήκοντά του ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου περιβάλλοντος του Παν/μίου Θεσσαλίας.

Είναι συγγραφέας σε περισσότερες από 150 ερευνητικές εργασίες και άρθρα ανασκόπησης σε διεθνώς ανεγνωρισμένα περιοδικά και σε κεφάλαια σε ξενόγλωσσα βιβλία, είναι μέλος του editorial board σε τέσσερα διεθνή περιο¬δικά (Carbohydrate polymers, International Journal of Food Science and Technology, Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Food Reviews International) και χαίρει διεθνούς αναγνώρισης (περισσότερες από 1500 ετεροαναφορές).

Επίσης, έχει συμμετάσχει κατ’ επανάληψη ως εισηγητής σε διαλέξεις συστημάτων διασφάλισης ποιότητας τροφίμων (ISO 9000), διαχείρισης περιβάλλοντος (ISO 14000) και ασφάλειας τροφίμων (HACCP) και συσκευασίας τροφίμων. Επίσης είναι συγγραφέας των ακόλουθων 11 βιβλίων εκ των οποίων 8 στην Ελληνική (ISO 9000 & ISO 14000, ISO 9000:2000, Ασφάλεια Τροφίμων (HACCP), Στοιχεία Τεχνολογίας και Συσκευασίας Τροφίμων, ISO 22000, Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων, Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, Διασφάλιση Ποιότητας για το ΕΑΠ) και 3 βιβλίων στην Αγγλική (Food Quality and Safety Guide for the Food and Drinks industry (MAICH), Waste Management for the food Industries (Elsevier), ISO 22000/HACCP case studies of products of animal origin).

 
   
  Βιβλία του συγγραφέα  
1 Οδηγός Καταναλωτή για Ασφαλή Μεταχείριση Τροφίμων
Οδηγός Καταναλωτή για Ασφαλή Μεταχείριση Τροφίμων
Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) οδήγησαν στη συγγ...
ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
Χρονολογία Έκδοσης: 2004
ISBN: 9603515272
Κωδικός βιβλίου: 1861
Πόντοι που κερδίζετε: 2
2 ISO 9000 : 2000
ISO 9000 : 2000
Συστηματική παρουσίαση του νέου διεθνούς προτύπου ISO 9000:2000 με εφαρμογές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας σε ελληνικές επιχειρήσεις και ποικίλους κλ...
ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
Χρονολογία Έκδοσης: 2002
ISBN: 9603514365
Κωδικός βιβλίου: 1735
Πόντοι που κερδίζετε: 3
3 Το Νέο πρότυπο ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: Παρουσίαση & Ερμηνεία
Το Νέο πρότυπο ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: Παρουσίαση & Ερμηνεία
Με το βιβλίο αυτό «αποκωδικοποιούνται» πλήρως οι νέες απαιτήσεις που δημιουργεί το διεθνές πρότυπο ISO 22000,ώστε οι φορείς της διατροφικής αλυσίδας ν...
ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
Χρονολογία Έκδοσης: 2006
ISBN: 9603516511
Κωδικός βιβλίου: 1964
Πόντοι που κερδίζετε: 2
4 *Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα
*Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα
ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδότης: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ "ΕΚΔ.ΕΜΒΡΥΟ"
Χρονολογία Έκδοσης: 2006
ISBN: 9608002400
Κωδικός βιβλίου: 30199
Πόντοι που κερδίζετε: 5
5 Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων
Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων
Το βιβλίο καλύπτει ένα κενό που υπάρχει σε θέματα ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας τροφίμων προσφέροντας, εκτός από ένα βασικό υπόβαθρο, έν...
ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
Χρονολογία Έκδοσης: 2008
ISBN: 9789603517443
Κωδικός βιβλίου: 2101
Πόντοι που κερδίζετε: 4
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας

 Περιεχόμενα καλαθιού
Δεν έχετε αρκετούς πόντους για να αγοράσετε αυτό το προϊόν!

 Περιεχόμενα καλαθιού
^BACK TO TOP